Nem voltak kirobbanó hangulatban a Celeb vagyok, ments ki! innen játékosai az első éjszaka után. Főleg a szőke színésznő, Nyertes Zsuzsa volt nagyon maga alatt. Meg mindenki, aki a közelébe került... Ahogy Balázsék fogalmaztak, nem volt túl pozitív az aurája. Valóban nem. 

Ahogy a műsorszerkesztők már tegnap beharangozták, Nyertes Zsuzsa sirdogálásával indult a celebkínzó műsor keddi adása. "Ez az éjszaka csak kivett belőlem" - jelentette ki Zsuzsa, akinek az arcára volt írva, hogy rettenetesen szenved. Azt nem gondoljuk, hogy a kenceficéi és csodaszérumai hiánya viselte meg ennyire, de az biztos, hogy az álmatlan éjszaka jónéhány évet öregített rajta. És ezt nem csak mi érezzük így. "Öreg vagyok én már ehhez, fáj mindenem, egy szemhunyást sem aludtam" - panaszolta. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ráadásul még szerencséje sem volt, Aleska és ő mentek kincsvadászatra is. A színésznő nagyon rosszul viselte a feladatot, de sem pszichésen nem bírta, sem fizikailag, ráadásul a fára mászáshoz használt karabíner elvágta a kezét, csurom véres pólóban tért vissza a táborba. 

"Már tegnap este megijedtem, hogy nincs ágyam, már akkor feladatam, mindig pityergek, gyenge vagyok... Én minél előbb szeretnék hazamenni" - sirdogált.