Fekete Pákó Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint korábban megírtuk, a 11. meglepetésjátékos, akit a Celeb vagyok, ments ki innen című valóságshowba küldtek a műsor készítői, a dzsungel felé tartó úton elveszett. Később azonban előkerült, mint kiderült, lekéste a csatlakozást... Íme, a legújabb játékos - a többiek legnagyobb meglepetésére.

A didikirály, alias Fekete Pákó érkezésével a lehető legszürreálisabbá tették a reality-t. Pákó már az első percben leosztotta a szerepeket: arra számít, hogy Cooky a legjobb barátja lesz, VV Évát alkoholistának tartja és kerüli majd, Bárdos András pedig szerinte egy nagyképű gyerek, akit el fog igazítani.

A dzsungellakók erről még semmit sem tudnak, Balázsék ugyanis a péntek esti műsorban Pákót egy nagy ládába rejtették, és vitték be a többiek közé. Nekik nem árulták el, hogy mit rejt a doboz, a fantáziájuk viszont egyből beindult: az első tippek között volt a vadállat és a majom is.

És akkor még nem is tudják, hogy ezentúl Fekete Pákó is a csapat teljes értékű tagja lesz, és miatt egy versenyző idő előtt fog kiesni a játékból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.