Verekedésig fajulhat a dzsungelbalhé

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook -
VV Éva Fekete Pákó bátorságpróba Cooky Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem örül mindenki felhőtlenül a 11. dzsungellakónak a Celeb vagyok...! játékosai közül. Amíg Fekete Pákót Bárdos András csak furán méregette, addig VV Éva új ellenségképet talált a didikirály személyében, aki aztán nem marad adósa a lánynak. 

Amíg a Celeb vagyok, ments ki innen! előző csapatának szereplői leginkább a szájkaratéban élték ki magukat, addig - legalábbis a műsorelőzetes szerint, amit itt nézhetsz meg - a mostani társaság a tettlegességtől sem riad vissza. Tény, Pákó jelenléte a megjelenése óta folyamatos feszültségforrás: a kincsvadászaton gyáván viselkedett, majd a szerkesztők határozott tiltása ellenére beleivott az egyetlen jutalomkólába, amit Cookynak szavaztak meg a többiek. A táborlakók felháborodva estek neki, aki aztán megfenyegette VV Évát, majd el is kapta a karját. Az azonban, hogy pontosan mi történt, majd a hétfő esti műsorból derül ki, mint ahogyan az is, hogy milyen következményekkel járhat, ha valóban verekedésig fajult a konfliktus. VV Simont például anno pont hasonlóért küldték el a ValóVilág-villából, amikor Vikivel durván viselkedett.

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook

Az egyébként nyilvánvaló, hogy a csatorna Pákót provokatőrnek küldte a társaság után Afrikába, ugyanis a didikirály már az első percben leosztotta a szerepeket. Kijelentette, hogy VV Évát alkoholistának tartja és kerüli majd, Bárdos András pedig szerinte egy nagyképű gyerek, akit el fog igazítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.