Cinthya Dictator: "Félek, csak érdekből udvarolnak a fiúk"

Forrás:Thomas Sabo -
Cinthya Dictator szerelem tanulás udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a normális kerékvágásba az Édes élet sztárja, Cinthya Dictator élete, mióta véget értek a forgatások. A fiatal lány visszaült az iskolapadba és kiheverte szerelmi bánatát is. Ráadásul hízott is egy kicsit!

Újra mosolyog és rendesen étkezik Cinthya, aki hamarosan egy saját magáról elnevezett központtal fogja megörvendeztetni rajongóit.

A műsor vége mind pozitív, mind negatív érzésekkel tölt el. Nagyon hiányoznak a stábtagok, akik az elmúlt másfél évben a családom részévé váltak. Megszerettem őket, a szerkesztőnk szinte az anyukámmá lépett elő. Most, hogy egy újabb sorozat forgatása miatt külföldre utazott, minden nap várom az e-mailjeit. Ő segít a mindennapjaimban, hozzá bármikor fordulhatok tanácsért, ápolja a lelkemet" – nosztalgiázott egy kicsit Cinthya, aki igyekszik normálisan, a kameráktól távol élni a hétköznapjait. Most leginkább az iskolára koncentrál, eldöntötte, az idén befejezi tanulmányait és lediplomázik.

Forrás: Thomas Szabo


"Fotós szakon tanulok, végre tudok a tanulásra koncentrálni. Több felkérést is lemondtam, ez lett most az első az életemben. De úgy tervezem, hogy a nevemet viselő, Cinthya Diktátor Központomat hamarosan beindítom. Itt stílustanácsadással, dizájnnal, kiállítások szervezésével fogok foglalkozni. Kicsit olyan helyet szeretnék megvalósítani, mint Andy Warhol Silver Factory nevű helye. Szerencsére visszatért az életkedvem a szakítás óta, tele vagyok ambíciókkal" - árulta el Cinthya, aki már nyitott egy új szerelemre Varga Viktorral történt szakítása után.

Forrás:Thomas Sabo

„Ez a kapcsolat két és fél évig tartott, nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, de tudomásul vettem, hogy vége. Már nyitott vagyok egy új szerelemre. Sokan udvarolnak, amin meglepődtem, ugyanis nem tartom magam szépségnek, inkább karakteresnek. Ráadásul nem az az átlagos, kedves lány vagyok, akivel szívesen járnak a fiúk, és velem jár egy csomó baj is. Hiperérzékeny, indulatos és szenvedélyes vagyok, de ez nem riasztja el az udvarlókat, akikkel kapcsolatban kifejezetten szkeptikus vagyok. Valahogy nem hiszem el, hogy nem érdekből szeretnének közel kerülni hozzám. Mindig úgy gondolom, hogy a rivaldafénybe vágynak vagy valamit el szeretnének érni rajtam keresztül. Hogy próbáljam magam ettől megvédeni, amikor ismerkedem, kerülöm a médiával kapcsolatos témákat, inkább a privát életemről, érzéseimről beszélek. Szerencsére nagyon gyorsan kiderül, mi a helyzet, hamar előkerülnek a média világára vonatkozó kérdések. Azonnal továbbállok!" - mesélte a lány, akit egy randevú alkalmával már el lehet vinni egy étterembe, nemcsak piszkálja az ételt, hanem jóízűen eszik is.

Már normálisan étkezem, talál híztam is egy kicsit. Kezdek normalizálódni, már nemcsak feketében járok, mint a szakítás után, hanem színes ruhákat is szívesen felveszek. De a találkozást Viktorral nagyon kerülöm. Csak olyan rendezvényeket látogatok, ahol biztos vagyok benne, hogy nem bukkan fel. Biztos voltam benne, hogy ennek a közkedvelt ékszermárkának az üzletmegnyitójára nem kapott meghívást, hisz mit keresne itt. Én leszek az egyik arcuk, nem ő".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.