Ezért nem lesz Molnár Andi a dzsungel királynője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Molnár Andi VV Éva összefogás Celeb vagyok, ments ki innen! Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs, ami jobban összehozná a régi ellenségeket, mint egy újabb. Pontosan ez történt most a dzsungelben is: hihetetlen, de igaz: VV Éva és Aleska békét kötött. Persze, valószínűleg nem végképp, de egyelőre Molnár Andi kibeszélése fontosabbnak tűnt kettőjük cívódásánál. 

A féltékeny és irigy természetű VV Évánál leesett a tantusz. Rájött arra, hogy a vágyott győzelmét nem Aleskától kell féltenie, hanem Molnár Anditól. A táncoslány ugyanis, ahogy a többiek megfogalmazták: egy tündér, sőt Cooky kijelentette, hogy számára példakép. Mindez történt a keddi bátorságpróba után, amikor is Andi a legkeményebb bátorságpróbán (patkányok közé egy ládába zárva) 10 csillagot gyűjtött. A táborlakók addig-addig ajnározták Andit, hogy Évának elgurult a gyógyszere, ráadásul annyira, hogy az sem okozott számára gondot, hogy ősellenségével, Aleskával beszélje ki a táncosnőt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Így aztán a két szellemóriás összedugta a fejét, és közös erővel arra jutottak, hogy Andi nem érdemelné meg a dzsungel királynője címet, ugyanis nem járul hozzá a közösség jóérzéséhez (bezzeg ők), ráadásul álszent, nem őszinte, sőt, csak felvette a jókislány szerepet. Arra persze kíváncsiak vagyunk, hogy meddig tart a nagy barátság, és arra is, hogy a nézők vajon a három lány közül kit tartanak tovább játékban. (Pars Krisztián szerint például Éva és Aleska közül kerül ki a győztes.)

Mielőtt még biztosra vennénk, hogy Andit, érdemes beleolvasni a műsor Facebook-oldalán található kommentekbe, máris nem annyira egyértelmű.

Vannak, akik Éváékkal értenek egyet...

"Nekem is az a véleményem alakult ki Andiról, hogy túl negédes... az ilyen emberekről mindig kiderül, hogy álszentek. Miért is került be most a műsorba? Netán Bárdossal több mint 'barátok'?"

"Na, Andiról kiderült, hogy tud beszélni... meg hogy van neve... Sunnyogós kis nő, előbb feltérképezte a többieket, csak nehogy addig taktikázzon hogy otthon találja magát..."

Forrás: RTL Sajtóklub/ Völgyi Attila

...mások pedig Andiért vannak odáig...

"Nagyon ügyes volt Andi, egyértelmű, neki kell megnyernie, kedves, ügyes, csinos, szép, jóindulatú nagyon bájos ez a műsor legdurvább bátorságpróbája és 10 csillagot gyűjtött, le a kalappal. Éva meg egy szemét, látja, hogy Andi nagy ellenfele lesz és Aleskával kibeszélik, akit még fél órával azelött utált, takarodna már el a tévéből, hánynom kell tőle."

és ilyen is akad:

"Andi nagyon profi volt, abszolút minden tiszteletem. Ugyanakkor abban az Évának is van igazsága, hogy ez a műsor nem csak bátorságpróbákból áll, a show is a lényege. Mellesleg Éva is remekül teljesített a bátorságpróbáján. Szóval amellett, hogy Andinak minden elismerésem, én most az Éva-Aleska párosnak is jó bőven igazat adok".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.