Pszichológus figyeli a dzsungellakókat

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen! -
pszichológus Fekete Pákó Celeb vagyok, ments ki innen! Baukó Éva RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évi a Celeb vagyok, ments ki innen! legmegosztóbb szereplője, sokszor nyers és szókimondó stílusával kiakasztja társait. Ha szükséges, a stáb pszichológust is bevethet a marakodó celebek megállítására.

Az RTL Klub celebkínzó műsorában a szerkesztők mindenre fel vannak készülve. Amikor egymásnak ment Éva és Fekete Pákó, akkor a táborlakók léptek közbe, hogy ne történhessen nagyobb baj, ám a háttérben ott figyel a pszichológus is – írja a Bors.

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen!

„A táborlakók fizikai és pszichés egészségére is figyelünk. Éjjel-nappali orvosi felügyelet van a tábornál, így bármikor be tud menni a szakszerű segítség, ha ez indokolt. Minden eset egyéni elbírálás alá tartozik. A stábnak valóban része a pszichológus, aki a táborlakók mentális egészségére ügyel. Ő a vezérlőből követi nyomon a táborlakók életét" – magyarázta a műsor sajtósa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.