Pákó már nem lesz a dzsungel királya - búcsúzott a Celeb vagyok-tól

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Fekete Pákó Celeb vagyok ments ki innen dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a nap is eljött - vasárnap este Fekete Pákótól búcsúztunk a Celeb vagyok, ments ki innen műsor végén. 

Pákó meglepetésvendégként érkezett a második széria dzsungellakói közé, ám pályafutása nem tartott sokáig. Társai szerint a férfi egész nap érezte, hogy ezúttal ő lesz az, akinek távoznia kell, és nem élvezheti tovább Aleska, Molnár Andi és Baukó Éva társaságát.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A celebnek azért voltak feledhetetlen pillanatai a műsorban: volt, hogy a szexi Molnár Andit osztotta, és persze ő is benne volt a műsor legnagyobb balhéjában.

Szabó Richárd: Nem az én tisztem, hogy ezt bíráljamhttp://www.life.hu/bulvar/20141109-x-faktor-szabo-richard-esett-ki-igy-nyilatkozott-a-kiesesaerol.htmlNincs elkeseredve Szabó Richárd, az X-Faktor legutóbbi kiesője. TV + BulvárRTLKLUBBulvárRAP Hegyi Rolival: "Palvin Barbi meztelen képeitől falnak megyek!"http://www.life.hu/bulvar/20141109-bulvarrap-hegyi-rolival-palvin-barbi-kelemen-anna-aleska-diamond-byealex-es-demcsak-zsuzsa.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoRising Star: a mulatós zenész Valentint szíven ütötte KERO kirohanásahttp://www.life.hu/bulvar/20141108-rising-star-versenyzojet-gyemant-valentint-sziven-utotte-kero-kirohanasa.htmlJól jött ki a KERO és Mező Misi összeugrásából a Rising Star táncdalénekese, Gyémánt Valentin, aki vasárnap este élő adásban egy meglepő produkcióval áll színpadra. Mező Misi örülhet majd, hogy megmentette az énekest a piros, azaz a szereplés végét jelző ajtótól. A Life.hu a Rising Star pénteki próbáján járt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.