Fekete Pákónak a bulizás és az ivás fog legjobban hiányozni a dzsungelből

buli Fekete Pákó Celeb vagyok, ments ki innen! alkohol ivászat RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio után Fekete Pákó sem tett lakatot a szájára és kiesése után élő adásban szólta el magát, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében időnként felöntenek a garatra a szereplők.

Ahogy a Life.hu is megírta, vasárnap este Fekete Pákótól búcsúzhattunk a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. Afrika bohócát a kiszavazása után Balázsék a dzsungelben töltött napjairól kérdezték. A szereplők azonban nem mindig tartják szem előtt azt, hogy élő adásban vannak. Aurelio pár hete elszólta magát és kiderült, az egyik esős éjszakán menedékházba vitték a lakókat. Pákó pedig úgy fel volt pörögve, amikor a műsorvezetők faggatták, hogy elszólta magát, így egyértelművé vált, vannak mámoros éjszakák a dzsungelban.

Forrás: RTLKLUB

"Szomorú vagy, hogy kiestél?" – tette fel a kérdést Balázs. „Szomorú vagyok, mert még szerettem volna bent maradni, jókat nevetni, röhögni, be..szni" – hahotázott Pákó, Balázs pedig egyből közbevágott, hogy ez egy élő adás. „Élő adás, ezt nem mondtátok?!" – vágta rá az őrült afrikai, akinek fejét a történtek után az adásmenettel püfölte Balázs.

Alföldi Róbert felcsattanthttp://www.life.hu/bulvar/20141110-alfoldi-robert-az-x-faktort-koveto-after-x-ben-szabo-ricsi-kiesese-utan-indulatosan-valaszolt-szabo.htmlNem leplezte csalódottságát az X-Faktor háttérműsorában szombaton éjszaka a fiúk mentora. Alföldi Róbert bepöccent Szabó Zsófi kérdésétől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPákó már nem lesz a dzsungel királya - búcsúzott a Celeb vagyok-tólhttp://www.life.hu/bulvar/20141109-fekete-pako-esett-ki-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlEz a nap is eljött - vasárnap este Fekete Pákótól búcsúztunk a Celeb vagyok, ments ki innen műsor végén. TV + Bulvár--Bárdos András Molnár Andival - tényleg forró a levegő köztük?http://www.life.hu/bulvar/20141108-bardos-andrast-osszeboronalnak-a-nezok-molnar-andival.htmlBárdos András és a bűbájos Molnár Andi között lehet valami - legalábbis ezt a lehetőséget latolgatják a Celeb vagyok ments ki innen című műsor nézői. Tény, hogy az összhang már a Szombat esti láz során is feltűnt a nézőknek - írta a Bors.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.