A revans - Sebestyén Balázsék kemény büntetést kaptak a celebektől

Forrás: Facebook/Celeb vagyok, ments ki innen! -
bosszú Fekete Pákó Revans Celeb vagyok, ments ki innen! Sebestyán Balázs Vadon Jani dobálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai revansot vehettek Sebestyén Balázson és Vadon Janin. Nem kímélték őket.

Amikor a fagyi visszanyal... A Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője most megfizetett eddigi gonoszkodásaiért és szóvicceiért. A celebcsapat ugyanis megbüntethette őket. Balázs és Jani egy oszlophoz kötve várta, hogy megdobálják őket mindenféle trutyival.

Forrás: Facebook/Celeb vagyok, ments ki innen!

A celebek saját magukról tettek fel nekik kérdéseket, és ha nem tudták rá a választ, már röpült is a tányér. Pákó, akit azóta már hazaküldtek a nézők a dzsungelből, például nagyon jól célzott, majd le „hulye kocsog"-özte őket. A vicces vagdalkozást nézd meg IDE KATTINTVA!

Becsípve hagyta el a celebtábort Bunyós Pityuhttp://www.life.hu/bulvar/20141107-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-negyedik-kiesoje-bunyos-pityu.htmlTúl vannak szenvedéseik a felén a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor második szériájának szereplői is. Igen, azok is, akik a végjátékig maradhatnak. Bunyós Pityu azonban már most örülhet. A nézők szerint neki kell negyedikként elhagynia a dzsungelt.TV + BulvárRTLKLUBPars Krisztián sejti, kik lesznek a Celeb vagyok...! döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20141105-pars-krisztian-szerint-vv-eva-es-aleska-kozul-kerul-ki-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-gyoztese.htmlPars Krisztián és Hevesi Kriszta, a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői immár a szállodában mesélhettek a dzsungelben töltött napjaikról. TV + BulvárSmink nélkül a dzsungelben - Lehullott a máz a Celeb vagyok...! második szériájának lányairól ishttp://www.life.hu/bulvar/20141104-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai-vv-eva-nyertes-zsuzsa-aleska-diamond-molnar-andrea-hevesi.htmlNem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.