Bár egyelőre nem készülnek halni, biztos, ami biztos, végrendeletet készíttettek Rippelék. Úgy gondolják, az ő szakmájukban ez elengedhetetlen. 

"Nem akarjuk a falra festeni az ördögöt, de felelősségteljesen kell gondolkodnunk, hiszen rendkívül veszélyes szakmát választottunk"mondta Rippel Feri a Borsnak. "Akkor vetettük papírra a végrendeletünket, amikor elindítottuk a világrekord-sorozatunkat, azóta a fiókba zártuk, és ugyan még jó sokáig ne legyen rá szükség, de ha úgy alakul, tiszta helyzetet hagyunk magunk után. Főleg a kisfiam megszületése óta érzem ezt fontosnak" – tette hozzá.

Forrás: Rippel Brothers/Facebook
Medveczky Ilona is megírta...
A 73 éves táncosnő is úgy gondolta, itt az ideje végrendelkezni. Medveczky Ilonát már többen is megpróbálták rászedni és különböző fondorlatokkal igyekeztek vagyonát elkobozni. A művésznő, akit egyébként rajongói tartanak el, egy budai villában él, amire többen is fenik a fogukat. Barátja, Klapka György javaslatára azonban végrendelkezett vagyonáról, hogy halála után ne csapjanak le rá jogtalanul. Hogy mi áll az ő végrendeletében, azt itt el is olvashatod