Kulcsár Edina már a világverseny helyszínén van: viszontagságos útja volt

Forrás: facebook/Kulcsár Edina -
repülőút világverseny Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fej- és fülfájással küzdött Kulcsár Edina, akit megviselt a repülőút Londonig, ahol a Miss World világversenyt rendezik és hazánkat képviseli. Reméljük, gyorsan jobban lesz!

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina nyerte a Miss World Hungary szépségversenyt, ezzel ő lett Magyarország szépe. A királynő sokat dolgozott azért, hogy legjobb formáját mutassa majd a londoni világversenyen. Sőt még az esküvője is ugrott szépségkirálynői teendői miatt. Most azonban Edina finisbe ért és itt az idő, hogy bizonyítson. Az odavezető repülőút azonban megviselte a lányt, aki csütörtökön repült a brit fővárosba.

Forrás: facebook/Kulcsár Edina

„Tegnap sikeresen landoltunk Londonban! Sajnos a repülések alkalmával állandó jelleggel fáj a fejem és a fülem, de számomra ez már csak ilyen. Hamarosan jövök nektek egy nagyobb szusszanásnyi beszámolóval!" – írta közösségi oldalán Edina.

Edina videója körül izzott a levegő

A magyar szépségkirálynő angol nyelvű videója kiverte a biztosítékot a kommentelőknél. A Life.hu cikkében Sarka Kata megvédte Edinát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.