Láttad már a budapesti állatkert pingvinfiókáját?

Forrás: zoobudapest.hu -
pingvin fióka toll Fővárosi Állat- és Növénykert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie, a szeptember végén világra jött pingvinfióka „jubileumi" állat. Ő a 25. Budapesten kelt pingvin.

Rosie-nak hívják a 25. Budapesten kikelt pingvinfiókát. Mivel még két hónapos sincs, jól látszik rajta a fiókákra jellemző pihés tollazat. Úgy fest, mint egy plüssmadár, nem? :)

Forrás: zoobudapest.hu

A nagyközönségnek az utónevelés lezárulta után, várhatóan januártól tudják majd bemutatni a jövevényt – írja honlapján a Fővárosi Állat-és Növénykert. A kifejlett pingvinekhez hasonlóan a fióka is tengeri halat, elsősorban heringet kap, de azt langyosra kell felmelegíteni neki.

Már alig várjuk, hogy január legyen!

Addig is nézz szét cuki állatkerti galériánkban! Kolléganőnk ugyanis a minap ott járt és olyan szemszögből fotózhatta az állatokat, ahogyan a látogató soha nem láthatja őket:

/1411/_llat20141117123626Itt a tél – Cudar hideg lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20141121-nagyon-hideg-lesz-november-utolso-hetvegejen.htmlIgazi téli idővel búcsúzik ez a novemberi hét: a minimális hőmérséklet az ország némelyik részén a plusz 3 fokot sem éri majd el napközben.News--Szem, szív, méh – így festenek a növényekből készült emberi szervekhttp://www.life.hu/news/20141117-emberi-szervek-novenyekbol-ilyen-kollekciot-hoz-letre-camila-carlow-muvesz.htmlEgy guatemalai születésű, jelenleg Angliában élő művész, Camila Carlow specialitása, hogy különféle növényekből ábrázolja az emberi test részeit. Az eredmény lenyűgöző.NewsOrigoVicces karácsonyi pulcsi pároknakhttp://www.life.hu/news/20141118-karacsonyi-pulcsi-paroknak.htmlElkészült minden idők legcukibb és egyben legbizarrabb karácsonyi ruhadarabja, a pároknak készült pulóver. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.