Deák Bill Gyuláról azt terjesztették, kórházban van – jól kitoltak vele

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
betegség Deák Bill Gyula rémhírterjesztés koncert elmaradás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álhírként terjedt az interneten, hogy Deák Bill Gyula betegséggel küzd és kórházba került, a rajongók pedig olyan komolyan vették a közleményt, hogy nem mentek el a zenész koncertjére.

Majdnem üresen kongott Deák Bill pénteki koncerthelyszíne az álhírnek köszönhetően. A zenész aljas dolognak tartja a történteket – írja a Blikk.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Megjelent a közösségi oldalon az az álhír, hogy kórházba kerültem. Ebből egy szó sem igaz, de sajnos sokan elhitték. Gyorsan elterjedt ez az aljas dolog, aggódtak értem, és kevesen jöttek el a pénteki koncertemre. Sokakat átvertek, övön aluli ütés volt" – mondta felháborodva Deák Bill Gyula, aki megígérte, hogy a közösségi oldalán mindenkit tájékoztat, ha bármi problémája lesz a jövőben.

Nem ez az első eset

Annak idején a Life.hu is megírta, hogy érdektelenség miatt lemondták a zsámbéki Rock-Blues Fesztivált a szervezők, amelyen mások mellett Deák Bill Gyula és Nagy Feró is fellépett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.