Dávid és Zsuzsa “szexuálisan megegyeztek” a takaró alatt

Forrás: Facebook/VV Dávid -
szex ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány ember, annyi taktika. Maci Zsuzsi ellen próbált szövetségest találni, Vikcsunál próbálkozott, de kiderült, rossz ajtón kopogtat.

Fanni szövetkezés helyett inkább ingát készített egy zsinórból és kulcsból, hogy kiderítse az élet nagy dolgait. “Vágja a szlenget!”- véleményezte saját készítésű remekművét.

Forrás: Facebook/VV Dávid

Nehéz eldönteni, a jóslás volt meglepőbb, vagy az, hogy Fanni és Reni megállapították, égi jelként került a nyugiszobába egy molylepke, és “Pillangó, pillangó” kiáltások kíséretében kergették szegény állatot.

Dávid nem túl kedves üzenetet hagyott az ex-lakótársainak, néhányuknak beszólt, és megosztotta mindenkivel a korábbi rejtély megoldását: történt valami izgi a takaró alatt Zsuzsival. Dani teljesen padlóra került a hírtől. Edina újabb aranyköpést tett hozzá a hír hallatán kialakult veszekedéshez: “Szexuálisan megegyeztek.”

A villalakók azt a feladatot kapták, alakuljanak házaspárokká. A fiúknál ez főképp azt jelentette, mostantól szabad a tapizás, ebben az abszolút győztes Maci volt, aki diszkréten megfogdosta Fanni melleit, miközben teával kínálta.

Holnap megnézhetjük házastársi kalandjaikat, izgatottan várjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.