Életveszélybe került Sipos Peti, beborult a jeges Dunába

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv -
Hal a tortán kenu Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Peti eltitkolta a múltját. Az Irigy Hónaljmirigy énekeséről a Hal a tortán adásában derült ki, hogy testvérével együtt kenuzott, igaz, nem egy csapatban. Ám a vidám edzések egyszer majdnem tragédiához vezettek.

Azt tudtuk már Sipos Petiről, hogy többféle vízisportot is űzött, de az csak az esti műsorban derült ki róla, hogy 3 évig kenuzott is. Világbajnok kenus edzette, akár olimpikon is lehetett volna belőle, de ő inkább zenész lett.

Forrás: http://www.sajtoszoba.tv

„Egy csapatban edzettünk a tesómmal, de más korosztályban, hisz én már 16 éves voltam, ő meg csak 10. A kenut én találtam ki, de neki is megtetszett, a testvéreknél előfordul, hogy befolyásolják egymást. És hogy mindezthogy jött?

Az unokatesóm kenuzott, és olyan sztorikat mesélt lányokról, bulikról, hogy megtetszett ez az életforma, a kenusok vagány, belevaló fiúk. Meg egyszerűen hiányzott a víz, korábban úsztam, vízilabdáztam. A kenut végül a zenélés miatt hagytam abba, hittem benne, hogy sikerülni fog ezen a területen is sikereket elérnem. A testvérem még sokáig kenuzott, ifjúsági bajnok címig vitte. Győző is a kenu révén került a zenekarba, volt egy kemény mag, akik a mai napig összejárnak" – mesélte a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.