Kisfia hívta a mentőket Balikó Tamáshoz

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
mentő halál Pécsi Nemzeti Színház kisfiú gyász Balikó Tamás szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balikó Tamás színművész, rendező, a Pécsi Nemzeti Színház volt igazgatója szívinfarktusban hunyt el hétvégén. Kisfia riasztotta hozzá a mentőket.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Balikó Tamás. Mindössze 56 éves volt. A Bors úgy tudja, kisfia jelen volt a tragédia idején, ő értesítette a mentőket.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Vajszló polgármestere, Horváth István közvetlenül a tragédia előtt látogatta meg Balikó Tamást az otthonában. Ő volt az egyik legjobb barátja. „Vasárnap délután szokás szerint otthon volt a vadászházában, Vajszlón. Ha csak egy kis időre is, de mindig hazajött, hogy a kisfiával együtt lehessen. Benjámin Pécsen lakik az édesanyjával, Tamás pedig sok helyen játszott, rendezett, próbált országszerte. Aznap, amikor kimentem hozzájuk, körülbelül háromnegyed órát beszélgettünk, aztán azzal váltunk el egymástól, hogy egy hét múlva találkozunk. Már otthon voltam, amikor csörgött a telefonom, hogy tudom-e, mi van vele... Nem sokkal azután esett össze, hogy elbúcsúztunk. Mire visszaértem, már próbálták újraéleszteni, de nem tudtak rajta segíteni" – mondta a Borsnak megtört hangon a polgármester.

Balikó Tamásnak élettársa volt. Első felesége, Hegyi Barbara színésznő, akitől kislánya, Rozi született. Miután elváltak, Zorán mellett találta meg a boldogságot. A színész-rendező második házasságát a Pécsi Nemzeti Színház balettművészével, Nagy Írisszel kötötte, tőle született kisfia, Benjámin. Válásuk ellenére jó kapcsolatban maradtak. Balikó Tamást gyászolják gyermekei, családja és a művészvilág.

Jégpáncél az utakon – még kedden is káoszt okoz az ónos esőhttp://www.life.hu/news/20141202-az-onos-eso-miatt-tobb-telepules-megkozelithetetlen-es-aramkimaradasok-is-vannak.htmlAz ónos eső miatt több hegyvidéki utat lezártak, számos település pedig megközelíthetetlen. A fővárosban a 12. és a 2. kerületben a legrosszabb a helyzet. Ráadásul áramkimaradásra is lehet számítani az érintett területeken.News--Hosszú Katinka lett az Év Úszónője!http://www.life.hu/news/20141201-hosszu-katinka-az-ev-uszoja-a-sportag-szovetsegenek-dontese-a-fina-szerint.htmlHosszú Katinkát választotta az év legjobb női úszójának a nemzetközi úszósport szövetség, a FINA.NewsOrigoDrágul a Skype! http://www.life.hu/news/20141201-afavaltozas-miatt-2015-januar-1jetol-dragabb-lesz-a-magyaroknak-a-skype.htmlMegváltoztatja a Skype az EU-ban élő ügyfelekre vonatkozó áfa-számítási módszerét, így 2015 január 1-jétől a magyar felhasználóknak drágább lesz használni a szolgáltatást.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.