Bocs, Beyoncé! Már nem az énekesnő a világ legjobban kereső zenésze

Forrás: AFP/Monica Schipper -
pénz vagyon Forbes magazin Dr. Dre Beyoncé leggazdagabb emberek zeneipar zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin idén is összegyűjtötte a zeneipar legjeit, akinek csúcsára a rapper Dr. Dre került.

A Forbes magazin idén is összeállította a zeneipar leggazdagabbjainak listáját, amelynek élére idén a rapper Dr. Dre került a maga 153 milliárd forintra becsült vagyonával – ezzel az összeggel pedig egy év alatt ő kereste meg a zenetörténet legnagyobb összegét.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Azért Beyoncénak sem lehet oka a panaszra: a dobogó második fokára az énekesnő került, neki 28,5 milliárd forintnak megfelelő összeget sikerült összeszednie ebben az évben. Ezzel pedig továbbra is ő a világ legjobban kereső énekesnője.

Forrás: AFP/Monica Schipper

Sokakat meglepett a harmadik legjobban kereső zenei formáció, a The Eagles, akik 24 milliárdos bevételükkel olyan neveket előztek meg, mint Madonna, a One Direction, Justin Bieber, Taylor Swift, Katy Perry, Miley Cyrus és Lady Gaga.

Itt a pénz, hol a pénz? Justin Bieber a leggazdagabb fiatalhttp://www.life.hu/news/20141125-justin-bieber-a-leggazdagabb-harminc-ev-alatti-sztar-a-forbes-magazin-szerint.htmlA Forbes magazin szerint idén Justin Bieber volt a legjobban kereső harminc év alatti sztár. A felmérés a 2013 júniusától tartó tizenkét hónapot öleli fel.NewsNorthfotoPornóval szerezte vagyonát a leggazdagabb magyarhttp://www.life.hu/bulvar/20141105-gattyan-gyorgy-a-leggazdagabb-magyar-a-forbes-magazin-listaja-szerint-nem-csanyi-sandor-a.htmlA Forbes magazin idén először állította össze magyarországi listáját a leggazdagabb emberekből, amelynek élére a LiveJasmin oldal alapítója, Gattyán György került.TV + Bulvár--A második legjobban kereső magyar sportoló lehet Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/news/20141018-dzsudzsak-balazs-huszti-szabolcs-labdarugo-utan-a-dinamo-moszkvanal-a-masodik-legjobban-kereso.htmlHa aláírja új szerződését a Dinamo Moszkvánál Dzsudzsák Balázs, akkor évi 983 milliójával Huszti Szabolcs után (aki évi 1,22 milliárd forintot vág zsebre) ő lehet a második legjobban kereső sportolónk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.