Bizarr fotón pózol meztelenül a csontsovány Cinthya Dictator

Forrás: Cinthya Dictator Photography/Facebook -
bizarr fotó fotósorozat Cinthya Dictator Varga Viktor sugárkezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor excsaja a szakítás óta éppen olyan exhibicionista, mint korábban. Bizarr fotósorozat készült róla.

Az egy évvel ezelőtti sugárkezelés ihlette Cinthya Dictator legújabb fotósorozatát, amelyet a Facebookon tett közzé: Remény - Sugár címen és a következő szöveggel: "Szökött lélek: Üres testem mozdulatlan, Harci díszem a földre omlott, Matt tekintettel a felleget bámulom. Miért kellett Meghalnom?"

Forrás: Cinthya Dictator Photography/Facebook

A képsorozat kétségkívül legalább annyira bizarr, mint amennyire művészi. Szerintetek szépek vagy hátborzongatók ezek a fényképek?

Cinthya Dictatort egy bőrtangás, idős férfi zaklatjahttp://www.life.hu/bulvar/20141217-cinthya-dictatort-a-tv2-sztarjat-es-varga-viktor-exet-egy-bortangas-idos-ferfi-zaklatja.htmlÚgy tűnik, Varga Viktor exének egy perc nyugta sem lehet. Egy egyetemi pletyka szerint ugyanis egy rejtélyes férfi, aki korábban aktmodellként dolgozott, és aki állítólag három guminővel osztja meg otthon az ágyát, rendszeresen követi és lesi a TV2 fiatal sztárját.TV + Bulvár--Megható videót készített betegségéről Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20141115-cinthya-dictator-szivszorito-videot-keszitett-betegsegerol-a-rakrol.htmlVarga Viktor korábbi barátnője élete egyik legnehezebb időszakán van túl. Az újjászületés jegyében készített most egy kisfilmet arról, hogyan élte meg, amikor kiderült, rákos.TV + Bulvár--Cinthya Dictator: "Félek, csak érdekből udvarolnak a fiúk"http://www.life.hu/bulvar/20141106-cinthya-diktator-felek-csak-erdekbol-udvarolnak-a-fiuk.htmlVisszatért a normális kerékvágásba az Édes élet sztárja, Cinthya Dictator élete, mióta véget értek a forgatások. A fiatal lány visszaült az iskolapadba és kiheverte szerelmi bánatát is. Ráadásul hízott is egy kicsit!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.