Baricz Gergő X-Faktor betörés bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több százezres kárt okoztak az X-Faktor felfedezettjének, Baricz Gergőnek. Szilveszteri fellépése alatt törtek be otthonába és fosztották ki azt.

"Az év első hajnalán megfosztottak e szépségtől és Fernandez társától. Aljas betörők… Nem tudjátok, mi a jó! Itt maradt az összes pálesz. Szerencsétlen barmok! 1:45-kor értem haza fellépésről. A lakás tárva-nyitva, az ajtó betörve, világosság. Bent egy feldúlt szoba várt rám. Egyelőre úgy tűnik, két gitárt vittek el csak. De nyugi… a pálinkák mind a helyükön" – írta a Facebookon az elkeseredett énekes.

ValóVilág7 - Robin Ádámot hívta ki párbajrahttp://www.life.hu/bulvar/20150101-a-valovilag7-jatekaban-vv-robin-vv-adamot-hivta-ki-parbajra.htmlA Villa Ki MitTud második felvonásán a lakók gyönyörű rímekbe szedték gondolataikat, Dóri összemelegedett Éjjel-Nappal Budapest Lalival, majd Robin párbajellenfelet választott... és nem okozott meglepetést. TV + BulvárOrigoA legmenőbb szilveszteri tűzijátékok - Óévbúcsúztató a világ legszebb városaibanhttp://www.life.hu/bulvar/20150101-szilveszter-a-vilag-minden-tajan-dubajban-indiaban-kinaban-moszkvaban-munchenben-new-yorkban.htmlBár évről évre Dubajban rendezik a világ leglátványosabb szilveszteri tűzijátékát, mi igazán benne lennénk abban is, hogy minden évben más és más nagyvárosban koccintsunk az újévre. TV + Bulvár--Így köszöntötték az újévet a magyar celebekhttp://www.life.hu/bulvar/20150101-timea-vajna-zimany-linda-csobot-adel-dukai-regina-tolvai-reni-sarka-kata-szabo-zsofi-ujevi-fotoi.htmlSztárfotócunami az Instagramon és a Facebookon. Hírességeink is megörökítették, miként búcsúznak az óévtől és miként köszöntik 2015-öt. Nézegessetek szilveszterezőceleb-képeket velünk! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.