Bereczki Zoltán: "Nem akarok úgy tenni, mintha szüzességi fogadalmat tettem volna"

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán párkapcsolat szerelem viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért tiszavirág életű románca Bereczki Zoltánnak, aki nem tett szüzességi fogadalmat és vannak kalandok az életében.

"Az viszont tény, hogy nehéz kipróbálnom magam egy új kapcsolatban" - nyilatkozta Bereczki a BorsOnline-nak, amely állítólagos kapcsolatáról érdeklődött.

Forrás: TV2

Bereczki elmondta, hogy nyitott az ismerkedésre, nem akar úgy tenni, "mintha az elmúlt két évben szüzességi fogadalmat" tett volna, találkozgat nőkkel, keresi a párját, mint mindenki. Viszont csak mostanában jutott el arra a pontra, hogy nyitni tudjon egy új, komoly kapcsolatra. A 22 éves Rebeccával folytatott viszony azonban nem ilyen volt.

"Az elmúlt hetekben rólam megjelent cikkben említett hölgyről csak annyit tudok mondani, hogy nem volt komoly kapcsolat köztünk, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságában" - szögezte le Bereczki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.