Jóban Rosszban TV2 kilépés szerződés felmondás Sydney van den Bosch Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a színész közös megegyezéssel bontott szerződést a Jóban Rosszban című sorozattal.

Ahogy a Life.hu is megírta, Baronits Gábor élete szerelmi téren révbe ért, ugyanis még mindig a szépségkirálynővel, Sydney van den Boschsal jár, akivel körülbelül fél éve alkot egy párt. Gábor szakmailag azonban váltásra készül és úgy döntött, közös megegyezéssel bontja fel szerződését a TV2 napi sorozatával - írja a Bors.

Forrás: Red Lemon Media

„Úgy éreztem, hogy tovább kell lépnem. Új kihívásokra vágyom, ezért hagyom ott a produkciót. Nem váltok szakmát, maradok a színészi pályán" – mondta Baronits, aki Halász Kristófot alakította a szappanoperában.

Az egyelőre még kérdés, mi lesz a karakter sorsa. „Baronits Gábor valóban távozik a Jóban Rosszban csapatából, április végéig azonban még forgat. Azt, hogy az általa alakított Halász Kristóffal mi történik a sorozatban, még nem árulhatjuk el" – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.