Kiszel Tünde Story-gála 2015 Story Gála meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  tények: az idén közéleti eseménnyé szeretnék emelni a tradicionális celeb gálát és sok újdonságot terveznek. Kiszel Tündét és több celebet nem hívtak meg. Ők kiakadtak.

Úgy tűnik, idén nem csodálhatjuk meg Tünde limuzinját, legújabb, elképesztő ruhakölteményét, amivel gyakran egymaga foglalt el három széket. És azt sem tudjuk meg, hogy melyik ifjú hódolójára esett a választás, hogy élvezze a celebasszonyról rápislákoló reflektorfényt. Kiszel Tündét, éstöbb, igazi celebnek nevezhető személyt sem hívtak meg a bulvárlap éves gálájára, amelyre a hazai sztárvilág már lázasan készül.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az eddiginél is nagyobb felhajtás lesz, kiterjesztettük a meghívott vendégek körét, a sztárok mellett meghívást kaptak sportolók és a hazai üzleti élet, gasztronómia jeles képviselői. Szeretnénk meghagyni a hagyományokat, szeretnénk leporolni a gálát" - magyarázta a Mokkában Szalai Vivien, a Story magazin főszerkesztője, aki közéleti eseménnyé szeretné emelni a tradicionális gálát és sok újdonságot tervez.

"Az idén nem veszek részt a Story-gálán, nem kaptam meghívót. Sajnálom, hogy azok nem kaptak meghívást, akik gyakran szerepeltek a magazin hasábjain, akik miatt szerették az újságot az olvasók. Korábban többször is kértek, hogy adjak interjút, és én mindig készséges voltam. Akkor sem háborodtam fel, amikor a leírtak nem teljesen feleltek meg a valóságnak" – mondta szomorúan Tünde, aki ezen az estén Debrecenben lesz sztárvendég egy rendezvényen.

Tavaly ilyen ruhákban villantottak a celebek!

/1402/Vissz20142225721

Nézd meg, mit viseltek a sztárok a 2013-as gálán:

/1302/Story2013235530

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.