Elérkezett a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála

Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu -
díjazott Story-gála 2015 esemény Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Operabál már nincs, a Story Ötcsillag Díjátadó Gála pedig idéntől közéleti eseménnyé szeretné avanzsálni magát. Nem csoda, ha szinte minden médiaszereplő igyekezett meghívót kapni. Volt, akinek sikerült. Volt, akinek nem. A helyszínen lesznek a Life.hu munkatársai is, hogy megmutathassunk mindent.

A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a magyar sztárvilág legkiemelkedőbb személyiségeinek és produkcióinak. Az értékdíjas művészeket nagy szaktekintélyű kuratórium választja ki, amelynek tagjai Halász Judit, Eszenyi Enikő, Szinetár Miklós és Presser Gábor. A közönségdíjakat pedig a Story-olvasók szavazatai alapján az előző év legnépszerűbb hazai sztárjainak adják át.

Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu

A 2015-ös gálát a főszerkesztőt váltott sztármagazin szellemében fogalmazták és több újdonsággal is készülnek. Az esemény sztárfellépője a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst lesz. Idén a sztárokon kívül az kívül az üzleti-, gasztronómia- és sportélet kiválóságai is meghívást kaptak. Az idén először öt kategóriában osztanak közönségdíjat és három kategóriában értékdíjat. Az ötödik közönségdíjat az „Év sportolója" viheti haza.

A tavalyi díjazottak névsorát itt találod.

Kiszel Tündét nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150203-nem-hivtak-meg-kiszel-tundet-a-story-galara.htmlA tények: az idén közéleti eseménnyé szeretnék emelni a tradicionális celeb gálát és sok újdonságot terveznek. Kiszel Tündét és több celebet nem hívtak meg. Ők kiakadtak.TV + Bulvár--Alekosz sem mehet idén a Story-gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150204-alekoszt-a-valovilag-egykori-szereplojet-kiszel-tundehez-hasonloan-nem-hivtak-meg-story-galara.htmlKiszel Tünde után Alekosz is jelezte, nem kapott meghívót a Story magazin nagyszabású partijára, mert „persona non grata"-nak nyilvánították.TV + Bulvár--Tatár Csilla nem megy el a Story-gálára, Demcsák pedig kötelességből vesz részthttp://www.life.hu/bulvar/20150205-tatar-csilla-nem-megy-el-a-story-galara-demcsak-pedig-musort-vezet.htmlTatár Csilla úgy döntött, nem megy el a Story-gálára, miután a magazin - állítása szerint - visszaélt a bizalmával. Demcsák Zsuzsa, aki a gála műsorvezetője lesz, csütörtöki Facebook-kirohanása ellenére is a gála egyik műsorvezetője lesz.TV + BulvárOrigoStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/trend/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.htmlAz év legnagyobb sztáreseménye soha nem a visszafogott ruhákról és a finom eleganciáról volt híres. Itt minden sztár igyekszik a legszexisebb, a legcsillogóbb és a legfeledhetetlenebb oldalát megmutatni - bármilyen eszközzel.TrendGyönyörű ruhák és nagy melléfogások a Story-gálánhttp://www.life.hu/galeria/20130203-ruhak-amiket-sztarok-viseltek-a-story-galan.htmlHiába ismert valaki, a nagyszabású eseményekre ugyanolyan izgalommal készül, mintha csak az első báljára menne. Ruhák, frizurák, sminkek. Nagy a nyomás sztárjainkon, mert mindenfelé kamerák figyelnek. Íme néhány példa, a jó és a rossz döntésekre a 2013-as Story-gáláról.GalériaKiszel Tünde a ruhájához választott limuzint!http://www.life.hu/bulvar/20140202-kiszel-tunde-a-ruhjahoz-valasztotta-a-limuzint.htmlAz ismert arcok mellett több, a celebvilágban ritkábban forgó személy is részt vett a feledhetetlen ruhákat felvonultató, szombati Story gálán! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.