Operabál már nincs, a Story Ötcsillag Díjátadó Gála pedig idéntől közéleti eseménnyé szeretné avanzsálni magát. Nem csoda, ha szinte minden médiaszereplő igyekezett meghívót kapni. Volt, akinek sikerült. Volt, akinek nem. A helyszínen lesznek a Life.hu munkatársai is, hogy megmutathassunk mindent.

A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a magyar sztárvilág legkiemelkedőbb személyiségeinek és produkcióinak. Az értékdíjas művészeket nagy szaktekintélyű kuratórium választja ki, amelynek tagjai Halász Judit, Eszenyi Enikő, Szinetár Miklós és Presser Gábor. A közönségdíjakat pedig a Story-olvasók szavazatai alapján az előző év legnépszerűbb hazai sztárjainak adják át.

Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu

A 2015-ös gálát a főszerkesztőt váltott sztármagazin szellemében fogalmazták és több újdonsággal is készülnek. Az esemény sztárfellépője a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst lesz. Idén a sztárokon kívül az kívül az üzleti-, gasztronómia- és sportélet kiválóságai is meghívást kaptak. Az idén először öt kategóriában osztanak közönségdíjat és három kategóriában értékdíjat. Az ötödik közönségdíjat az „Év sportolója" viheti haza.

A tavalyi díjazottak névsorát itt találod.