Vastag Csaba, Baronits Gábor és Nagy Zsolt, a Playboy Man of the Year jelöltjei rajongók ezreinek szívét dobogtatják meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez.

Vastag Csaba szerint mindenki a megbízható társat keresi, ő maga is a hosszú kapcsolatok híve, és azt vallja, a legjobb út mindig az őszinteség.

"Számomra a szüleim kapcsolata a példa: házasságuk 34 éve alatt ezerszer összezördültek, megvívták a harcaikat, de még ma is boldogok, és ami a legfontosabb, őszinték egymáshoz. Én is erre törekszem, és a hosszú kapcsolatok híve vagyok, bár az tény, hogy az életstílusom egyáltalán nem kedvez a szerelemnek. Ma már inkább a főzőtudományommal varázsolom el a szívem választottját. Kedvelem a magyaros ízeket, jó vagyok az olasz konyhában és japán ételeket is készítettem már, de ami világbajnok, az a rántottám" – árulta el az énekes.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Baronits Gábor azt vallja, az apró figyelmességek csodákra képesek. A sármos színész szerint nem azon múlik egy randi sikere, hogy mennyire megtervezett, ő inkább a spontán dolgokra esküszik.

„Szerintem a nők udvariasságra, figyelmességre, odafigyelésre vágynak leginkább. Apró, de nem giccses, romantikus gesztusokra. Néha elég annyi, hogy kinyitom a kocsi ajtaját vagy meglepem a kedvesemet egy szál virággal. Számomra ez természetes dolog, ami a neveltetésemből adódik" – osztotta meg velünk Baronits Gábor. 

Nagy Zsoltot világ életében körülrajongták a nők, elmondása szerint a rosszfiús külseje miatt lehet. A színész azonban egyáltalán nem akar azonosulni ezzel a sztereotípiával, a hölgyeket becsüli és tiszteletben tartja.

„Abban hiszek, hogy férfi és nő együtt határozza meg egymást, számomra pedig az a legvonzóbb, ha valaki okos, talpraesett, határozott. A párom is ezzel fogott meg, számomra ő a tökéletes nő: nyitott, intelligens, érdeklődő ember" – mesélte a színész, aki szerint nemcsak a hódításhoz, de az egészséges élethez is az kell, hogy egy férfi harmóniában legyen önmagával. „Szerintem nincs egy konkrét álompasi típus. Minden nő más, mindannyian mást tartanak fontosnak, és pont ebben rejlik a titokzatosságuk" – mondta el Nagy Zsolt, aki azt is elárulta, hiába a szakmában töltött évek sokasága, a bókoktól a mai napig zavarba jön.