Még nincs vége a télnek: jönnek a mínuszok

Forrás: Thinkstock -
csapadék hideg péntek hőmérséklet hétvége napsütés időjárás mínusz szombat vasárnap Szél tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne tedd el a meleg kabátot! A hétvégén jellemzően napos, ám hideg idő várható, csapadék nem valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint pénteken napközben az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap, csapadékra nem számíthatunk – írja az MTI-re hivatkozva az Origo.

Forrás: Thinkstock

A szél megerősödhet, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten viharossá is fokozódhat. A legmagasabb hőmérséklet 7 fok, a legalacsonyabb általában mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul.

Hétvégén is marad a napos, száraz, ám téliesen hideg idő: szombaton több helyen megélénkülhet a szél, a leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között, napközben plusz 6-10 fok között alakul a hőmérséklet. Vasárnap eleinte napos időre számíthatunk, majd főként északnyugaton, nyugaton növekszik meg a felhőzet, csapadék azonban nem valószínű. A hőmérséklet 0 és mínusz 5, illetve 8 és 11 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.