Emberrablók vitték Londonba a bébiszitternek jelentkező magyar lányt

Forrás: Thinkstock -
bébiszitter börtönbüntetés emberrablás fenyegetés feleség Magyaroroszág magyar lány London bíróság ítélet jelentkezés Szlovákia Pakisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hét után tudott segítséget kérni az a 22 éves magyar lány, akit az emberrablók Budapestről Manchesterbe vittek. Mint kiderült, egy pakisztáni férfi vásárolta meg feleségének.

A magyar lány egy Londonba szóló állásra jelentkezett, amely a hirdetés szerint bébiszitterkedést jelentett a brit fővárosban – írja a hvg.hu a Manchester Evening News cikkére hivatkozva.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A 22 éves fiatalt egy telefonos interjún választották ki a bűnözők. A lány az indulás előtt Budapesten találkozott a három férfival, akik megfenyegették és megtiltották neki, hogy használja a telefonját. Mint kiderült, a magyar lányt egy pakisztáni férfi vásárolta meg feleségének 3500 fontért.

A lány három hét után tudott telefonon segítséget kérni, a rendőrség egy 58 éves szlovák és egy 27 éves pakisztáni férfit tartóztatott le, akiket a Preston Crown Court négy év 2 hónapra, illetve 20 hónap börtönbüntetésre ítélt. Az üggyel kapcsolatban egy 26 éves pakisztáni férfit is letartóztattak Németországban.

A gyanú szerint nem csupán a magyar lány az egyedüli, aki áldozatul esett: a Manchester Evening News szerint a szóban forgó két nő a magyar lánnyal együtt épségben hazajutott. A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akik bármit is tudnak az emberrablókról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.