Ismét aranyérmes a magyar pálinka

Forrás: Facebook/ Agárdi Pálinkafőzde -
győzelem magyar pálinka főzőverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez igen! A 2015-ös Destillatán 163 érmet nyertek magyar párlatok. 

A pálinkák, likőrök, whiskyk és egyéb párlatok legrangosabb európai versenyén 14 ország több mint 1500 tétele versenyzett.

Forrás: Facebook/ Agárdi Pálinkafőzde

6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el a hazai pályázók. A verseny legnagyobb elismerését is magyar főzdének ítélte a zsűri: az Agárdi Pálinkafőzde lett az Év Párlatfőzdéje, és az egyik alapító-tulajdonosa, Vértes Tibor pedig az Év Főzőmestere.

Mi alapján döntenek?

A Destillata bírái mindannyian vizsgázott szakemberek. A kóstolóbizottságok a főzdék által nevezett mintákat négy szempont alapján értékelik: illat- és íztisztaság, a gyümölcs karakteressége és a harmónia, az összbenyomás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.