Kétmillió forintos csalással vádolják Zalatnay Saroltát, akinek ügyében szerdán születhet döntés.

„Nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalással" vádolják Zalatnay Saroltát, akinek ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalja – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A vádirat szerint Cini egy tévéműsor felvételén ismerkedett össze Abonyi Mónikával, a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökével, aki felajánlotta a bajba jutott énekesnőnek, hogy kifizeti Zalatnay autójának díjhátralékát. A későbbiekben Cini többször is kért kölcsön Abonyi Mónikától, 2010 végéig majdnem 2 millió forintot vett át tőle, amelyet ígérete ellenére nem fizetett vissza neki.

Zalatnay Saroltát hétfőn érték utol telefonon, nyilatkozni azonban csak az ítélethirdetés után szeretne. Korábban a bíróságon azt mondta, szó sem volt kölcsönről, ő úgy tudta, azért kapja a pénzt, mert sokat jár az alapítvány ügyeiben a lízingelt autóval, sőt néha a megmentett állatokat is azzal szállította.

„Én az ő dalain nőttem fel, a példaképem volt. Naiv voltam, azt feltételeztem, hogy egy ismert ember nem csap be másokat. De sajnos nagyot tévedtem. Az ítélethirdetésre természetesen elmegyek. Zalatnay sosem próbálta meg törleszteni a káromat" – mondta Abonyi Mónika.