Kitálal szerelmi életéről Zalatnay Cini

Forrás: Zalatnay Sarolta/Facebook -
Zalatnay Sarolta Mokka szerelmes regény könyv fikció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra egy celebkönyvről számolhatunk be nektek. Ezúttal Zalatnay Sarolta árulta el, úgy gondolja, van mit mondania a világnak. 

A minap összeszedtük, hogy az utóbbi időben hány magyar híresség érezte úgy, bizony ott csörgedezik az ereiben az írói véna. Azóta Fenyő Iván könyvéről is hírt adtunk, most pedig Zalatnay Sarolta mesélt arról a Mokkában, hogy hamarosan a boltokba kerül a szerelmes regénye. Az énekesnő könyvéről annyit lehet tudni, hogy egyrészt a szerelmi életét vetette papírra, másrészt meg nem történt, de vágyott momentumokkal turbózta fel a sztorit.

Forrás: Zalatnay Sarolta/Facebook

Te kinek a könyvét olvasnád el?

Népítélet: VV Dávidot szavazták ki a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141126-a-valovilag7-elso-kiesoje-vv-david.htmlMegvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. TV + Bulvár--Így még biztosan nem láttad Alföldi Róbertet...http://www.life.hu/bulvar/20141126-nyolcvanas-evekbeli-sorozatban-a-mi-tu-hazban-szerepel-alfoldi-robert.htmlEmlékeztek még a Mi-Tu-Ház című sorozatra? A magyar tévén vetítették még a 80-as években ezt a háztartásban hasznosítható ötleteket adó és olcsó megoldásokat kínáló műsort, amely amolyan csináld magad megoldásokat kínált... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián: "Gyerektartást nem kell fizetnem"http://www.life.hu/bulvar/20141124-berki-krisztian-nem-fizet-gyerektartast-es-az-uzleti-ugyeirol-es-az-eden-hotelrol-is-mesel.htmlDúsgazdag üzletember... Feltörekvő műsorvezető... Reality-szereplő... Berki Krisztián mindhárom szerepben örömmel úszkál, sőt, simán megfordítja az erőviszonyokat egy bekérdezős interjú során. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.