Csúnyán sértegetik Kulcsár Edinát - A szépség csak nevet rajtuk a rágalmakon

durvaság sértegetés szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb nőjét, Kulcsár Edinát üzenetekben zaklatják, sértegetik rosszakarói. Kinézetére is sértő szavakat használnak, illetve néhányan feltételezik, hogy szexért cserébe kaphatta meg a koronát. 

Edina nem sértődik meg, csak nevet a durva és gonosz üzeneteken. "Amikor először elolvastam az üzenetet, el sem hittem, hogy ezt én kaptam. Amikor másodszor olvastam, már csak nevettem rajta. Az építő kritikát általában megfogadom, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Az ilyen jellegű leveleken csak mosolyogni tudok" - mondta a Borsnak.

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Edina nem reagál ezekre a sértő levelekre, amit jól tesz, így hátha abbahagyják az otromba üzenetek küldéseit az ellenrajongók.

Gesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.htmlA színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját, a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista és, ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.TV + BulvárOrigoVV Robin az előző nyertes, VV Aurelio szomszédságába költözikhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-robin-az-elozo-nyertes-vv-aurelio-szomszedsagaba-koltozik-nagytetenybe.htmlNagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe.TV + Bulvár--Szentpéteri Csilla: "A házasságomban voltak hullámvölgyek"http://www.life.hu/bulvar/20150320-szentpeteri-csilla-zongoramuvesz-is-el-akarta-hagyni-az-orszagot.htmlCsak úgy sugárzik az életszeretet és a vitalitás Szentpéteri Csilla zongoraművésznőből, aki 18 év után is ragaszkodik a házasságához, és bár többször is megfordult a fejében, mégsem hagyta el az országot.TV + Bulvár--Nem osztozott szerelme dicsőségében Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/bulvar/20150324-debreczeni-zita-nem-kiserte-el-giannit-a-dijatadora.htmlHétfőn este a Dining Guide díjátadón Gianni pizzázóját a legjobb 10 budapesti street food étterem közé választották. Az olasz macsó, aki hazánkban a gasztronómia területén jelentős birodalmat épített fel, nagyon örült a díjnak, de a nem élvezhette felhőtlenül az estét. Mi történhetett? TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Gabi szőkesége megosztja az internetethttp://www.life.hu/bulvar/20150324-toth-gabi-enekesnot-az-x-faktor-mentorat-uj-frizuraja-miatt-osztjak-a-kommentelok.htmlA Facebookon mutatta meg Tóth Gabi új, extravagáns, szőke frizuráját. A kommentelőket megosztják a látottak.TV + Bulvár--Iszak Eszti intim fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-intim-fotot-posztolt-megmutattat-ilyen-amikor-mely-alomba.htmlA műsorvezető többnyire nem "engedi be" az ágyába a rajongóit, most viszont kivételt tett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.