híresség név Beyonce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Yorki-i Beyonce szörnyen utálja a nevét, ugyanis bármikor, bárkinek mutatkozik be, szinte biztos, hogy idéznek neki egy sort a Single Ladies-ből. 

"Néha utálom a nevemet. Nem vagyok túl szociális személy, és a nevem miatt sokkal több figyelmet kapok, mint amennyit szeretnék" - akadt ki a lány a közösségi oldalán - "Mikor Pennsylvániába költöztünk, és új iskolába kerültem, azt akartam, hogy senki ne vegyen észre. Még a székemet sem igazítottam meg és nem is köhögtem, hogy ne csináljak zajt." Természetesen, mikor a különleges nevű lány bemutatkozott iskolatársainak, nem maradhatott el a Beyonce dalokból való sorok éneklése.

Az énekesnő Beyoncé Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A Humans of New York oldalon panaszolta el a nevét, és megértő sorstársakra talált.

"Ha mindig kapnék egy dollárt, amikor megkérdezik, van-e naplóm..." - írta egy Bridgett Jones nevű lány Beyonce posztjára válaszul.

"Tényleg MaryKate Olsen a nevem. Szerinted hány Olsen ikres viccet hallottam eddig?" -írja egy szintén sztár-nevű nő.

"Nem vagy egyedül. Ismerem az érzést, mikor táncolni kezdenek, ha meghallják a nevemet" -panaszkodott Macarena Diab a lány kiírása alatt kommentben.

"Mindig a pasim nevén kell asztalt foglalnom az éttermekben, mert azt hiszik viccelődöm, mikor Jane Bond néven mutatkozom be. Persze rögtön rákérdeznek, nem James-e az apám neve. És most jön a lényeg: De, James az apám neve."

A név miatti panaszkodásba beszállt még Chukwuebuka Okoli, Isis d'Ascoli, Tina Turner, Chris Brown és Osama Siddiqui is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.