Te észreveszed a felháborító dolgot a képen?

Forrás: Facebook/ Nelson Felipe -
felháborodás nők ölelés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán felháborító dolgot vett észre egy metrómegállóban egy férfi, aki ezt rögtön meg is osztotta az interneten. "Azt akarjátok, hogy a gyerekek ezt lássák?" – háborgott. Te tudod, miről van szó? 

Nelson Felipe közzétett egy fotót, ami egy brazil metrómegállóban készült. Két lány ölelkezik rajta.

Forrás: Facebook/ Nelson Felipe

A fotó alá fűzött szövegének első néhány mondatából azt hihetjük, egy borzalmas, homofób üzenet következik: "Nincsenek előítéleteim. Azt gondolom, az emberek azt csinálnak a saját életükkel, amit csak akarnak. Szerintem abszurd, hogy nekem látnom kell egy ilyen jelenetet. Amit az emberek az otthonukban tesznek, az a saját dolguk, de amit nyilvánosan csinálnak, ahhoz már nekem is közöm van. És én nem akarok ilyen jeleneteket látni, és szerintem ez nem normális. Egyeseket nem érdeklik a társadalmi konvenciók – és ez nagyon veszélyes lehet. Mi van, ha tragédia történik, vagy még rosszabb, mondjuk valaki meghal, akkor ki lesz a felelős? Mi lesz az olyan gyerekkel, aki minden nap ilyen jelenetet lát?"

A posztolt szöveg azonban csak ezután csúcsosodik: „A gyerekek azt fogják hinni, hogy teljesen szabályos a peronon a sárga vonalon állni. Ne kövessétek a srác példáját! Várakozzatok a sárga vonal mögött, és csak akkor lépjétek át, mikor már megjött a szerelvény, és kinyíltak az ajtók."

Egyszerűen zseniális!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.