Hivatalosan is múzsa lett Dobó Kata, így új szerelmén, Anger Zsolton kívül is más férfi is múzsájaként tekinthet rá.

Már nem csak szerelme imádhatja hivatalosan Dobó Katát, aki egyre gyakrabban viszi magával nyilvános rendezvényre új kedvesét, Anger Zsoltot. Tegnap is vele tartott a színész, amikor bejelentették, hogy Kata kapta meg a a Playboy Man of the Year verseny múzsa kategóriájának különdíját.

Az év férfijei és a múzsa, Dobó KataFotó: Zsigmond László/Life.hu

Nem ez az első rendezvény, ahol együtt jelenik meg az újdonsült pár. A 40 éves színésznő és nála öt évvel idősebb szerelme nagy nyilvánosság előtt februárban, egy magyar vígjáték díszbemutatóján debütált. A pár a Hacktion című magyar sorozat 2013-as forgatásán ismerkedett meg, kapcsolatuk csak később mélyült el. A köztévé Fapad című vígjátéksorozatban ismét együtt játszottak, a karácsonyi stábbulin már vállalták, hogy egy párt alkotnak. A nagyközönség színpadon már korábban is láthatta őket együtt, a Pinceszínház nemrég bemutatott darabjában, a Kegyelemkenyérben.
Múlt ősszel feneklett meg a kapcsolatuk, és mire novemberben szakítottak, már új partnerekre találtak. Kata és Zsolt szerelme a Fapad című sorozat forgatásán lobbant lángra.

Dobó Kata és Anger ZsoltFotó: Zsigmond László/Life.hu


Kata szeptemberben még együtt jelent meg kislánya, Szofi édesapjával, Gulyás Leventével, pedig akkor már hónapok óta kapcsolatuk megmentésén dolgoztak. Novemberben kiderült, hogy hat év boldogság után véglegesen külön váltak útjaik.

Ha meg akarod  tudni, kik mulattak a díjátadó partin, a galériában megnézheted!

/1504/Playb201541015920