Aggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. 

Az utóbbi időben már csak botrányaitól és szerelmi életétől volt hangos a világsajtó, énekesnőként viszont keveset lehetett hallani Rihannáról. A pletykák szerint emiatt egyre több rajongója fordít neki hátat, a kiadója pedig nem igazán akaródzik kiadni a sztár 8. albumát.

Forrás: Northfoto

A Grazia Daily UK tudni véli, hogy Rihanna a történtek miatt úgy döntött, egy ideig inkább a divatszakmában próbálja ki magát. Ez nem is lenne meglepő, hiszen a fiatal sztár az elmúlt években igazi stílusikonná nőtte ki magát, többször szerepelt már nagy divatcégek kampányaiban is. Egyelőre nem tudni, mennyi igaz valójában a híresztelésekből, mi azonban nagyon sajnálnánk, ha Rihanna felhagyna az énekléssel.

Rihanna és Karim Benzema egy pár?
Ellentétes hírek keringenek a világban arról, hogy kivel is osztja meg hálószobáját a gyönyörű, barbadosi énekesnő. Úgy tudni, már nem Leo melegíti Rihanna ágyát. Lapértesülések szerint mostanra a Real Madrid támadója, Benzema, és a szépséges énekesnő alkotnak egy párt. Ráadásul már egy közös fotó is készült róluk. Íme!