Micsoda szelfi! Közös fotón a Life.hu sztárszerzői, Szily Nóra és Sarka Kata

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata forgatás szelfi Szily Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra és Sarka Kata ragyogóan festenek közös fotójukon. De vajon mi hozta össze őket?

Gyönyörű ruhákban és annál is szebb nyakláncokkal pózoltak egy szelfin a Life.hu sztárszerzői: Szily Nóra és Sarka Kata. Kata a következőket írta a képhez: „Szily Nóra újra a képernyőn! Nagyon szeretek vele beszélgetni, és őt is nagyon szeretem! Hamarosan ti is láthatjátok!” Ezek szerint közösen forgattak? Alig várjuk, hogy megtudjuk, miről beszélgettek.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata
Fekete Dávid: "Cserpesék próbálták a karrierem ellehetetleníteni"http://www.life.hu/sztarok/20150708-fekete-david-szerint-cserpesek-artottak-neki-es-megtortek-a-karrierjet.htmlAz egykori Megasztáros meglepő kijelentést tett: úgy gondolja, Cserpesék direkt ártottak neki.TV + Sztárok--Így ünnepelte a születésnapját Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20150708-szandi-szuletesnapi-tortaval-fotozkodott.htmlAz énekesnő tegnap töltötte be 39. életévét, ennek örömére természetesen az ünneplés sem maradhatott el.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLiptai Claudia kiborult - Nem bírta elrejteni fájdalmát!http://www.life.hu/sztarok/20150708-liptai-claudia-oriasi-kiborulasa-es-dramaja-a-joban-rosszban-sorozatban.htmlElképesztő kiborulás Liptai Claudiától: így még sosem láthattuk a színésznőt!TV + SztárokOrigoMegszűnik a Kasza!? - Megszólalt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-megszunik-a-kasza-cimu-musor.htmlA Life.hu már áprilisban arról írt, hogy megszűnhet Kasza Tibár műsora, a Kasza! A műsorvezető és a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás akkor cáfolta az értesüléseinket, ám most ismét arról szólnak a hírek: májusban nem csupán nyári szünetre ment a műsor, hanem végképp lekerül a műsorról. TV + Sztárok--Nem kér a plasztikai sebészetből Miss Universe Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-nem-ker-a-plasztikai-sebeszetbol-miss-universe-hungary.htmlKét hónappal ezelőtt Miss Universe Hungarynak választották Nagy Nikolettát. A 20 éves tanuló átvette nyereményeit, de az egyik felajánlással biztos nem él.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTársra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.