Ahogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. 

"Te jóIsten!! Néztem ma a tv-t , amiben összefoglalták mi történt a magyar közéletben az elmúlt 10 évben. Mennyi olyan ember volt, aki mikor nyert, bejutott, feltört, berobbant, mind tehetségesebbnek volt kikiáltva egy valóságshowban feltűnt parasztgyerektől.. Szanaszét ajnározták őket az újságok meg a "nagyöregek". Emlékszem, volt olyan aki mikor találkoztunk olyan gőgös volt, hogy köszönni se akart... A lényeg, hogy ezeknek a tehetségeknek a nagyrészéről most azt se tudjuk mit csinál. Megannyi gagyi zene, tv-műsor, filmszerep, aminek olyan nagy bukás lett a vége, hogy én kérek miatta elnézést .." - tette közzé a TV2 műsorvezetője a Facebook oldalán véleményét. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

 Amíg Majka posztja alatt a legtöbben helyeseltek és bólogattak, addig azért akadt negatív kritika is. Volt, aki megkérdezte a zenészt, mi is a célja tulajdonképpen a bejegyzésnek, más pedig egyenesen kijelentette, hogy szerinte Majka elszállt magától.