Oláh Gergő egyenruhát húzott, és katonának állt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
katonaság Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese szintén roma származású, és hátrányos helyzetű fiatalokkal együtt ismerkedhetett meg a katonasággal.

Bizonyos helyzetek igencsak megizzasztották a sztárt, amikor egy héten keresztül próbálhatta ki, milyen is az élete egy katonának. Gergő a Hon­védelmi Mi­nisz­té­rium és az Or­szá­gos Roma Önkor­mány­zat esély­egyen­lő­ségi tá­bo­rá­ban tesztelhette rátermettségét - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Édesapán nagyon sokat mesélt nekem a katonaéveiről, és a sok vicces sztorit mindig olyan jó hallgatni. Én ugyan csak egy napot töltöttem a táborban, de az a fajta fegyelem és kitartás, amit ott kaptunk akár csak pár óra alatt is, nagyon hiányzik a mai mindennapokból. Azt gondolom, hogy szükség lenne erre. Nem mondom, hogy könnyű volt, de kitartóan küzdöttem. Még most is izomlázam van mindenhol. Viszont a feladatok közben is azt vettem észre, hogy az egyik ember kitartása képes húzni a másikat, amit nagyon jó látni – tette hozzá Gergő, aki a kiképzést követően néhány személyes tanáccsal is ellátta a fiatalokat - mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.