Czibi Norbert rajongó TV2 sértegetés alázás Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes elmesélte, előfordult vele olyan, hogy az utcán leszólították, majd sértegetni kezdték.

A Rising Star énekesének nem csak pozitív tapasztalatai vannak a rajongói megnyilvánulások kapcsán. Bizony volt olyan, amikor keményen beszóltak neki.

A műsorra vezethető vissza, mivel semmi tapasztalatom nem volt, az izgalom rányomta a bélyegét a produkciómra és ezért sokszor kaptam kritikákat. Egyszer mosolyogva hozzámlépett egy illető és ennek ellenére nagy cinizmussal leoltott. Nem is szeretném elmondani milyen szavakat használt, de nagyon rosszul esett" – mesélte az énekes.

Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár!http://www.life.hu/sztarok/20150717-a-tv2-nepszeru-musora-a-sztarban-sztar-hamarosan-uj-sztarokkal-es-ujitasokkal-indul.htmlAz ország legnagyobb házibuliját 2015-ben sem kell nélkülöznöd. Új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a sztárokat átváltoztató műsor harmadik évada. TV + Sztárok--Álruhában vert át gyanútlan embereket Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150716-hajos-andras-zenesz-teljesen-megvaltozott-kulsovel-muvezetonek-oltozve-verte-at-a-gyanutlan.htmlMaszkot öltött az ismert zenész és színészi vénáját is bevetette annak érdekében, hogy az emberek munkavezetőnek nézzék.TV + Sztárok--Vajna Timi: "Úgy ébredek, hogy remegek és izzadok"http://www.life.hu/sztarok/20150716-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-alamiban-meg-kiserti-damu-roland-es-remegve-izzadva-ebred.htmlMég mindig kísérti a múlt Andy Vajna fiatal feleségét, és időnként álmaiban kísérti Damu Roland.TV + Sztárok--Kulcsár Edina halogatja az esküvőjét - Kiderült, mi az okahttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kulcsar-edina-ebben-az-evben-is-elhalasztja-az-eskuvojet.htmlA világ legszebb lánya már két éve eljegyzett menyasszony, azonban az esküvő még mindig várat magára.TV + Sztárok--Nahát! Rá sem lehet ismerni az egykori sorozatsztárrahttp://www.life.hu/sztarok/20150717-igy-nez-ki-most-a-szabrina-a-tiniboszorkany-sztarja-nate-richert.htmlUgye, emlékszel még a Szabrina, a tinédzserboszorkány Harvey Kinklejére, akit Nate Richert alakított? Rengeteget változott a színész!TV + SztárokOrigoEzüst festékben fetreng a meztelen Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kim-kardashian-ezust-festekben-meztelenkedik-es-fetreng.htmlA 34 éves valóságshowsztárra mindig lehet számítani, ha egy kis pucérkodásról van szó.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.