Íme, a világ leghosszabb repülőútja: már nem a Dallas-Sydney útvonal tartja a csúcsot

Forrás: Flickr/Bradley Gordon -
repülő Dallas idő Sydney repülés Panamaváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leghosszabb, 17 és fél órás kereskedelmi légi útvonalán repül az Emirates légitársaság Dubaj és Panamaváros között közlekedő járata - írja az MTI. 

A vállalat naponta indít majd mindkét irányba közlekedő járatot az emírség és Panamaváros között, ami az első közép-amerikai állomás lesz a légitársaság kínálatában. A nyugatra tartó repülőút a maga 17 órás és 35 perces időtartamával a világ leghosszabbja lesz. A Panamavárosba induló legelső járat a tervek szerint február 1-jén szállhat fel.

Forrás: Flickr/Bradley Gordon

Most még az ausztrál Qantas légitársaság üzemelteti a világ leghosszabb ideig levegőben tartózkodó járatát: a Dallas és Sydney közötti repülési idő valamivel kevesebb, mint 17 óra.

Hamarosan szabadulhat Oscar Pistoriusthttp://www.life.hu/news/20150814-hamarosan-szabadulhat-oscar-pistorius-feltetelesen-szabadlabra-helyezik-a-modell-baratnojet-lelovo.htmlOscar Pistoriust augusztus 21-én a büntetés-végrehajtási intézet ajánlása alapján próbaidőre bocsátják – írta a BBC.News--Óriási baki! Élő adásban káromkodott a csinos riporternő http://www.life.hu/news/20150813-az-ausztral-tevesnek-alex-bernhardtnak-azutan-szaladtak-ki-a-csunya-szavak-a-szajan-hogy-egy-hangya.htmlA csinos ausztrál műsorvezető éppen egy riportot készített, amikor élő adásban megcsípte egy bogár.News--Megszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝ http://www.life.hu/news/20150812-megvertek-gyori-modellt-kalman-csillat-balatonfureden-annyira-emlekszem-verben-uszott-az-arcom.htmlA szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este: megverték és súlyos sérüléseset szerzett.NewsOrigoGyilkosság történt egy budai szociális otthonban: az ápoló szándékosan ölthttp://www.life.hu/news/20150812-gyilkossag-tortent-egy-budai-szocialis-otthonban-megfojtott-egy-idos-asszonyt-az-apolo-es-tovabbi.htmlDöbbenetes gyilkosság történt a fővárosi kamaraerdei idősek otthonában. NewsVigyázz! Új módszerrel törik fel az e-mail fiókokathttp://www.life.hu/news/20150723-uj-modszerrel-torik-fel-az-e-mail-fiokokat-smsben-kernek-jelszot.htmlVigyázz! A Symantec amerikai biztonsági vállalat közleményben hívja fel a figyemet: egy új, eddig ismeretlen módszerrel törik fel az e-mail fiókokat. News--Napi sokk: emberfejet találtak a váci erdőbenhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-sokk-emberfejet-talaltak-a-vaci-erdoben-a-rendorseg-nem-erositette-meg-es-nem-is-cafolta-a.htmlNemrégen egy eltűnt személy keresése okán vonult ki a váci rendőrség a váci erőség területére. Ezúttal azonban egy emberfejet találtak itt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.