A Kossuth-díjas énekesnő néhány nappal ezelőtt szenvedett súlyos balesetet, amikor az autójuk hátulról belerohant egy kamionba. Bangó Margit az ütközés pillanatairól beszélt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bangó Margit unokája, Tina néhány napja Facebook oldalán tálalt ki arról, hogy szülei már nagyanyja halálát várják az örökség miatt, és 4 éve már nem is beszélnek az énekesnővel. A Kossuth-díjas művésznő nem sokkal később szenvedett súlyos balesetet.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

"A nyakamban hat csavar van, a derekamnál nyolc. Tizenegy órás műtétem volt, ha nem Zolczai Sándor az orvosom, akkor vége a dalnak.

Amikor megláttam, hogy belerohanunk a lengyel kamionba, arra gondoltam: istenem, a nyakam!Kitámasztottam magam, megfeszítettem a testem, de így is fejjel betörtem a szélvédőt. Szerencsére nem repültem ki, és a nyakam is egyben maradt. Szeret az Isten, angyalok vesznek körül" - mondta el a Borsnak az énekesnő, aki ütközése után is képes volt kiállni közönsége elé, leadni a műsort, majd tovább menni a nagykaposi Lecsófesztiválra, ahol zsűritagként számítottak rá.