Katalin hercegnő szülés Katalin hercegné visszatérés munka Charlotte Elizabeth Diana Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.

Bár a korábbi hírek szerint Katalin hercegné 2 évesre tervezte szülés utáni visszavonulását, Vilmos herceg hitvesének naptárában máris szaporodnak az őszre beütemezett programok.

Forrás: AFP/Luke Macgregor

A Daily Mail információi szerint Katalin a következő héten egy mentális egészséggel foglalkozó központba fog ellátogatni, majd Vilmossal és Harryvel együtt ott lesznek a rögbi-világbajnokság megnyitóján. Októberben és novemberben pedig a skót Dundee nevű városba és Észak-Walesbe van meghívása.

A hercegné és Erzsébet királynő között folyamatosan állt a bál Katalin "munkába" állása miatt: míg a brit uralkodónő úgy gondolta, egy hónap szülési szabadság bőven elegendő, addig Katalin több időt szeretett volna hagyni magának arra, hogy felkészüljön a nyilvános szereplésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.