Lelőtte plasztikai sebészét, majd önmagával is végzett az elégedetlen páciens

Forrás: Thinkstock -
Oroszország fegyver plasztikai sebész kórház elégedetlen páciens katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelőtte plasztikai sebészét egy, a műtétekkel elégedetlen páciens Szentpéterváron, majd magával is végzett.

A szépészeti műtétekben csalódott 34 éves orosz férfi, Jurij Lebegyev hétfőn egy lőfegyvert elrejtve ment be a kórházba orvosához, Alekszandr Remizovhoz, akit halálosan megsebesített, majd maga ellen fordította fegyverét.

Forrás: Thinkstock

A szentpétervári ügyészség keddi közleménye szerint Lebegyev, aki 2010 óta több plasztikai műtétet is végeztetett az orrán és a fülén, elégedetlen volt az operációk eredményével.

A Fontanka.ru helyi hírportál úgy értesült, hogy Lebegyev, aki tíz éven át egy tengeralattjárón szolgált hivatásos katonatisztként, szerelmi életében problémákkal küszködött, amelyeket kinézetének tulajdonított.

A gyilkos-öngyilkos férfi lakásán a rendőrség megtalálta a páciens és az orvos műtétekkel kapcsolatos leveleit, ezek egyikében Remizov azt javasolta Lebegyevnek, hogy forduljon pszichiáterhez.

A műtéteket egyébként Remizov nem személyesen végezte, ő csak felügyelte azokat.

Kis híján belehalt a mutatványba a férfi, aki bilincsben temettette el magáthttp://www.life.hu/news/20150908-houdini-trukkjet-akarta-felulmulni-de-majdnem-belehalt-a-mutatvanyba-a-ferfi-aki-bilincsben.htmlNem sokon múlt a kaszkadőr élete, aki két méter mélyre temettette el magát összebilincselt kezekkel, hogy megismételje Houdini „élve eltemetve” nevű mutatványát.News--Fél év kóma után ébredt fel a lány – Végre találkozhatott megmentőjévelhttp://www.life.hu/news/20150908-barbra-fel-ev-koma-utan-ebredt-fel-autobalesete-utan-majd-talalkozott-megmentojevel-czeder-attilaval.html2014.április 30-án Kozármislény közelében történt az az autóbaleset, amelyben a 23 éves H. Barbara súlyos sérüléseket szenvedett. Hat és fél hónapig volt kómában, amikor felébredt, találkozott a megmentőjével.News--Senki sem adta át a helyét a 8 hónapos terhes kismamánakhttp://www.life.hu/news/20150908-mhari-claire-doolan-8-honapos-kismama-allva-utazott-a-vonaton-mert-senki-nem-adta-at-a-helyet.htmlA 29 éves kismama, Mhari-Claire Doolan fél órát volt kénytelen állva utazni a vonaton, mert egy üzletember nem adta át a nő előre lefoglalt helyét, ráadásul a többi utazó sem segített rajta.News--Uhh! 850 ezres borravalót kapott a pincérnőhttp://www.life.hu/news/20150908-3000-dollar-850-ezer-forint-borravalot-kapott-salt-lake-cityben-egy-pincerno.htmlEgy-egy híresség szokta néha meglepni a pincérnőket nagyobb borravalóval, de most közel 1 millió forintnyi összeget hagyott egy bárban az ismeretlen vendég.NewsThinkstockSzívmelengető fotók! Ez a legédesebb kutyaorr a világonhttp://www.life.hu/news/20150904-gabi-stickler-amator-fotost-kutyaja-orra-inspiralja-imadnivalo-fotokat-keszit-rola.htmlElképesztő képeket készít a német amatőr fotós, Gabi Stickler. A lány 2014-ben kezdte a fotózást, és legjobban a kutyája inspirálja.News--Elképesztő fotók! 40 kiló gyapjút növesztett az évekre elkóborolt juhhttp://www.life.hu/news/20150903-40-kilo-gyapjut-novesztett-az-evekre-elkoborolt-juh.htmlHarminc pulóver elkészítéséhez elegendő gyapjúval került elő Chris, az évekkel ezelőtt elkóborolt merinói juh Ausztráliában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.