Hoppá! Kiderült, hogy Károly herceg Katalin libidófelelőse

Forrás: Instagram -
Károly herceg brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az persze magától értetődik, hogy a brit királyi családra a legrátermettebb, szakképzett testőrök kell, hogy vigyázanak: a maximális biztonság esetükben mindennél fontosabb. Lapinformációk szerint azonban Katalinnal kapcsolatban kicsit más a helyzet...

Mivel a királyi família nap mint nap jelentős veszélynek van kitéve, komoly intézkedéseket sora kell, hogy ne eshessen bajuk. A RadarOnline azonban úgy tudja, Katalin a többiektől eltérően más elbánásban részesül.

Álomszép anya-lánya fotó készült Katalinról és Sarolta hercegnőről a keresztelő után Forrás: Instagram

Persze nem véletlenül... A hercegné apósa, Károly herceg ugyanis tanult a saját hibájából és a házassága kudarcából, így mindent megtett annak érdekében, hogy Vilmos ne jusson az ő sorsára. Vagyis, hogy kedvese ne csalja meg őt, ahogyan történt az az ő esetében. (Diana hercegnő ugyanis félrelépett az egyik testőrével.)

Ezért Károly elrendelte, hogy Katalin körül csakis női testőrök dolgozhatnak.

"A herceg nagyon előrelátó volt, mert attól kezdve, hogy megtörtént a pár eljegyzése, parancsba adta, hogy kizárólag hölgyek őrizhetik Vilmos leendő nejét" - legalábbis ezt nyilatkozta a Scotland Yardnál bennfentes személy a Sunday Expressnek. "Semmiképpen sem szerette volna, ha Katalin kísértésbe esne, kompromittálódna, vagy félreérthető helyzetben fotóznák le egy férfi testőrrel" - állította a névtelen forrás.

A hírek szerint egyébként Katalinnak nincs gondja ezzel, elégedett a női testőrökkel. Az utóbbi időben ritkábban láthattuk őt, nem nagyon mozdult ki. A hét végén azonban megtette, és kiderült, új frizurával büszkélkedik. Ezt itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.