Kurt Cobain lánya hozzáment édesapja hasonmásához

házasság Nirvana Kurt Cobain zenész kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frances Bean Cobain és Isaiah Silva több év együtt járás után összekötötték az életüket. A szertartás olyan szűk körű volt, hogy még az örömanya, Courtney Love sem jelent meg. 

A The Eeries együttes frontembere szinte a megszólalásig hasonlít a világhírű énekesre, Kurt Cobainre, ennek is köszönheti népszerűségét. A házasságból nem csináltak nagy ügyet, és mindössze 15 vendéget hívtak meg az eseményre. Sőt, még Courtney Love is csak telefonon értesült a lánya esküvőjéről, de állítólag nem volt harag miatta – írja a Buzzfeed.

Frances Bean Cobain Forrás: AFP/Jason Merritt

Kék festéket kapott Aleska Diamond testehttp://www.life.hu/sztarok/20150928-aleska-diamond-tancos-expornosztar-kek-festeket-kapott-a-testere-az-ezek-megorultek-forgatasan.htmlAz expornós írónőt nem hagyták szárazon az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia végig szelfizte a Sztárban sztár adásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-liptai-claudia-vegig-fotozkodta-a-sztarban-sztar-harmadik-evadanak-legujabb-adasat.htmlA nemrég szőkére váltó műsorvezető a tegnap harmadik évaddal debütáló Sztárban sztár adása közben fotózkodott zsűritársaival és a fellépő énekesekkel. TV + SztárokOrigoÉlő adásban szólt be Claudiának Havas Henrik: "Hogyhogy maga tangát hord ekkora fenékkel"http://www.life.hu/sztarok/20150928-elo-adasban-szolt-be-claudianak-havas-henrik-a-sztarban-sztar-zsuritagjai.htmlA Sztárban sztárt követően a műsorvezető Tilla Liptai Claudiával és Havas Henrikkel beszélgetett. Hát persze, hogy szóba került a csinos műsorvezető és a Tanár úr közös, mokkás múltja is. TV + Sztárok--Így néz ki Tóth Gabi ébredés után http://www.life.hu/sztarok/20150928-igy-nez-ki-toth-gabi-ebredes-utan-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlTóth Gabi vendégeskedett az Összezárva Friderikusszal című műsorban. Ennek örömére úgy láthattuk az énekesnőt, ahogyan még soha. TV + Sztárok--Gesztesi Károly helyett nézőként érkezett fia ugrott be http://www.life.hu/sztarok/20150928-gesztesi-karoly-csalogany-csalad-cimu-premieren-furcsan-viselkedett-a-szinpadon.htmlHatalmas sikernek ígérkezett a Karinthy Színház Csalogány család című darabjának pénteki bemutatója, de mégsem az elvártaknak megfelelően alakultak a dolgok. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTaylor Swift és Mick Jagger együtt bulizott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150927-taylor-swift-es-mick-jagger-egyutt-ropta-a-szinpadon-nashvilleben-egy-borszerkoban.htmlA két világsztár Nashville-ben futottak össze egy zenei fellépésen, ahol természetesen meg is örökítették a pillanatot. Taylor nagy rajongója a brit zenésznek, így hatalmas örömmel pózolt egyik kedvencével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.