"Nem tudom, hány nővel voltam eddig" - Újabb szexi pasi az Éjjel-nappal Budapestben

Forrás: RTL -
ÉNB Roland Éjjel-nappal Budapest vízilabda szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szereplő érkezett az Éjjel-nappal Budapest gárdájába. Nem kellett csalódnunk, ismét szép látványt nyújtó fiúval bővült a csapat.

"Nem tudom, hány nővel voltam eddig, de lassan kell új noteszt vennem" - kezdte a kicsit sem szerény bemutatkozását az ÉNB legújabb macsója, aki ifjúsági válogatott vízilabdás volt, és még mindig űzi a sportot.

Forrás: RTL

A fiú csak egyszer volt szerelmes, ami elég nagy trauma volt az életében, azóta gőzerővel csajozik. “Eleinte nem is gondoltam, csak annyit vettem észre, hogy a meccsekre egyre több lány jár ki. Gondoltam, hogy az egyikhez odamegyek, hogy meg szeretne-e inni valamit. Itt jött a felismerés, hogy igazából nagyon jó, hogy sportolok, mert így egyszerűbb csajozni. Ha jó dumád van, akkor még egyszerűbb. A csajozásnál egy titok van: magabiztosan kell előadnod magad, nem lehet egy perc megingásod sem. Ha kamuzol a lánynak, akkor úgy kamuzz, hogy te is elhidd” - mondta a Reflektorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.