Adele kellemetlenül érezte magát Amy Winehouse filmje miatt

Forrás: Instagram/adele -
dokumentumfilm halál Adele Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy nemrég adott interjújában elárulta, miért gondolja úgy, hogy inkább nem kellett volna megnéznie az elhunyt Amy Winehouse életéről szóló dokumentumfilmet.

Immár 4 éve, hogy Amy Winehouse-t holtan találták londoni otthonában. Halála az egész világot, köztük kolléganőjét, Adele-t is mélyen érintette.

Forrás: Instagram/adele

Az aranytorkú brit énekesnő az I.D magazinnak fejtette ki, mennyire nagy hatással volt rá a Rehab című szám előadója, és miért bánta meg, hogy elment megnézni az Amy Winehouse életéből készült dokumentumfilmet.

Forrás: Vertigo Média

„Nagyon mélyen érintett a temetéséről készült felvétel. Az elmentett hangüzeneteket meg a többit azonban nem igazán értettem.

Megrázó egyperces kisfilmek a dohányzás következményeirőlhttp://www.life.hu/drlife/20151019-dohanyzasrol-kisfilm-igaz-megrazo-tortenetek.htmlDrámai egyperces kisfilmekkel és három élettörténeten keresztül hívja fel a figyelmet a dohányzás káros következményeire a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja. Dr. LifeThinkstockAmy Winehouse családja kiállítja az énekesnő sosem látott tárgyait és intim fotóithttp://www.life.hu/kult/20150907-amy-winehouse-enekesno-csaladja-kiallitja-a-sztar-soha-nem-latott-targyait-es-intim-fotoit-san.htmlSan Fransiscóban állítják ki Amy Winehouse személyes tárgyait, amelyeket a család gyűjtött össze.Kult--Játszd újra, Carrie! Ikonikus divatpillanatok a filmtörténelembenhttp://www.life.hu/trend/20151022-ikonikus-es-nepszeru-divatpillanatok-filmekben.htmlÁlmodozni jó, erre pedig kiválóan alkalmasak a csajos mozifilmek. Ha épp nem valami világmegváltóra vágyom, ha nincs kedvem telesírni egy csomag zsepit a Szerelmünk lapjain, és ha nem akarok 90 percig masszívan nevetni, akkor csakis olyan filmet választok, ahol a főszerepet a divat játssza. Íme, néhány film, ami nemcsak minket, de nők millióit inspirálta a divat terén. Trend--Cinthya Dictator úgy érzi, sok a hasonlóság közte és Amy Winehouse közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150711-cinthya-dictator-ugy-erzi-sok-a-hasonlosag-kozte-es-amy-winehouse-kozott.htmlKívülről és belsőleg is sok a hasonlóság a két művésznő között - legalábbis Cinthya Dictator így érzi.TV + Sztárok--Álomkékben premierezett Katalin hercegnő - sztárparádé az új Bond-film világpremierjénhttp://www.life.hu/trend/20151027-james-bond-vilagpremier-ott-volt-katalin-hercegno-monica-bellucci.htmlIgazi sztárparádé volt a legújabb James Bond-film, a Spectre londoni világpremierjén - természetesen az angol hercegi pár is ott volt a nagy eseményen. Trend--Adele a legjobban kereső fiatal brit énekesnőhttp://www.life.hu/news/20150423-adele-a-legjobban-kereso-30-alatti-brit-enekesno-es-paul-mccartney-a-legjobban-kereso-30-feletti.htmlA The Sunday Times idén is elkészítette a legjobban kereső brit zenészek listáját: a 30 alatti korcsoport élére a mindössze 26 éves énekesnő került.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.