Orbán Ágnes a Konyhafőnök győztese

Forrás: Facebook/A Konyhafőnök -
győztes Fördős Zé konyhafőnök főzőshow RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes.

Az ízvadász finalistáknak a véghajrában is egy háromfogásos menüsor – előétel, főétel, desszert - kellett összállítaniuk, amihez segítséget is kaptak korábbi versenytársaik személyében. A konyhafőnöki cím, a tízmillió forint és a trófea végül Ágié lett, aki az első női győztes a Konyhafőnök történetében.

Forrás: Facebook/A Konyhafőnök

"Amikor Zé kimondta a nevemet, mint győztest, az színtiszta öröm volt. Úgy, ahogy az elején terveztem, amiért megdolgoztam, az valóra vált. Én ezért jöttem és így megyek el, hogy ezt most el is viszem" – mondta Ági könnyek között a győzelme kihirdetését követően.

Bár Daninak a második helyet sikerült megszereznie, örül annak, hogy idáig jutott a versenyben. "Furcsa, hogy azért küzdöttem minden nap, hogy a végén az én nevemet mondják ki. Ez nem így lett. Viszont az útravaló, amit a zsűritől, különösen a séftől kaptam, az talán még a díjtól is többet ér. Megismertem önmagam, nagyon sokat tanultam, egy percét sem cserélném el a versenynek, semmire" – mondta Dani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.