Elképesztően dögös! Így még biztosan nem láttad az 51 éves Keresztes Ildikót

Forrás: Story/Nánási Pál -
fotózás szexi dögös Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál fűzőre vetkőzött Nánási Pál kamerája előtt a magyar énekesnő, aki simán letagadhat jó néhány évet a korából.

Nem fog az idő vasfoga Keresztes Ildikón. Az énekes-színésznő, aki idén ünnepelte 51. születésnapját, büszkén mutatta meg magát a Story magazin hasábjain.

Forrás: Story/Nánási Pál

Ildikónak eddig sem jelentett gondot, ha lengébb öltözékben kellett a kamera elé állnia: nem is olyan rég egy szál bikiniben adott interjút egy magazinműsornak.

Keresztes Ildikó hálás, hogy már nem vagyok húszéves

Szinte hihetetlen, hogy Keresztes Ildikó immár 51 éves, miközben fiatalokat megszégyenítő alakkal rendelkezik. Az énekes-színésznő egy magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogyan sikerült harmóniába kerülnie önmagával - kattints ide a cikkért!

Újra Linda bőrébe bújik Görbe Nóra http://www.life.hu/sztarok/20151113-gorbe-nora-visszater-linda-szerepeben-a-nyolcvanas-evek-kedvenc-sorozatsztarjakent.htmlA nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar sorozatának sztárja örökre a magyarok Lindája marad. Most egy szerep kedvéért újra visszatér mindenki kedvenc karaktereként! TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó exférjéről vallott: "25 évet nem lehet kidobni a kukába"http://www.life.hu/intim/20151010-keresztes-ildiko-szerint-kapcsolata-kicska-laszloval-igazabol-sosem-ment-tonkre.htmlMindenki megdöbbent Keresztes Ildikó kijelentésén, aki az ATV egyik műsorában mesélt arról, hogy szerinte van-e rá esély, hogy exférjével, Kicska Lászlóval újra egy párt alkossanak. Intim--Balesetet szenvedett a Got Talent fiatal tehetségehttp://www.life.hu/sztarok/20151113-balesetet-szenvedett-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-fiatal-tehetsege.htmlEgy szerencsétlen esés majdnem megakadályozta Bangó Adrienne Hungary's Got Talentes színpadra lépését. A hatodikos kislány térde kifordult, szalagjai szakadtak és komoly műtéten esett át, így tavasszal úgy tűnt, nem válthatja valóra álmát. TV + Sztárok--Keresztes Ildikónak óriási sikere volt Spanyolországban!http://www.life.hu/sztarok/20150930-keresztes-ildiko-enekesnonek-oriasi-sikere-volt-spanyolorszagban-ahol-spontan-fellepesere-hivtak.htmlNyaralásán szólította meg Ildikót egy spanyol énekesnő és felkérte egy közös éneklésre, melyre örömmel igent mondott. TV + Sztárok--A venezuelai modell egész nap fűzőt hord, hogy 50 centis dereka legyenhttp://www.life.hu/trend/20150327-a-venezuelai-modell-aleira-avendano-egesz-nap-fuzot-hord-hogy-50-centis-dereka-legyen.htmlAleira Avendano nem bízza a véletlenre a darázsderék megszerzését, és annak érdekében, hogy tökéletes homokóra alkata legyen, a nap 23 órájában fűzőt hord.Trend--Fűző, a karcsú és egészségtelen test kulcsa - Kim Kardashian őrült divatot diktálhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150510-egyre-tobb-tini-kockaztatja-az-egeszseget-fuzoviselessel-angliaban.htmlAz, hogy a nők fűzőviseléssel sanyargatják a testüket, nem új keletű dolog: évszázadokkal ezelőtt is ez volt az egyik legkedveltebb módja a karcsú derék elérésének, és mostanában is felütötte a fejét az új őrület, ami veszélyesebb, mint gondolnánk!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.