Hungary's Got Talent Got Talent baleset Hegedűs RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsétlen esés majdnem megakadályozta Bangó Adrienne Hungary's Got Talentes színpadra lépését. A hatodikos kislány térde kifordult, szalagjai szakadtak és komoly műtéten esett át, így tavasszal úgy tűnt, nem válthatja valóra álmát.

Bangó Adrienne az anyatejjel szívta magába a zene szeretetét; anyukája zongoratanár, apukája hegedűművész, így nem csoda, hogy hamar hangszert ragadott ő is. A kislány a hegedű mellett három éve énekelni is tanul.

Forrás: RTL Klub

„Elég korán észrevettük rajta a zenei beállítottságot. Alig néhány éves volt, mi gyakoroltunk a párommal és ő is hozta magával a kis hegedűjét" – mesélte a Life.hu-nak Adrienne édesanyja.

„Az első emlékem a zene kapcsán, hogy anya kísérte zongorán apát, én pedig néha belepengettem a mini hegedűmmel" – vette át a szót Adrienne. A lány tavasszal döntötte el, hogy elindul az RTL Klub műsorában, de egy rossz esés miatt úgy tűnt, nem jön össze a színpadra lépés.

„Áprilisban úgy elesett Adrienne, hogy elszakadt a térdszalagja, oldalszalagja és a keresztszalagja részlegesen, valamint levált egy porc és térdficama is volt. Mi akkor teljesen lemondtunk arról, hogy elinduljon a versenyen, hiszen kórház és műtét is várt rá" – mesélte az édesanyja. Lányának hetekig mozdulatlanul kellett feküdnie és gyakorlatilag újra tanult járni.

A csoda pedig nyáron történt meg, amikor Adrienne javulása olyan látványos volt, hogy úgy döntöttek, mégis bevállalják a versenyt. A kislány a nyári forgatásra már a saját lábán érkezett, a szombat esti adásban pedig megnézhetjük a produkcióját is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.