Lenyűgöző! Az északi fény átszínezte az égboltot

Forrás: NORTHFOTO -
sarki fény lenyűgöző csodálatos éjszaka Norvégia északi fény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszebb műsorát a természet varázsolja az éjszaka sötét egére.

Norvégiában lehettek szemtanúi a szerencsések, annak az égi fényjátéknak, amelynek egyik fotósa a képen látható sötét sziluettes emberke, akire nagyon irigykedünk, mert egyik nagy álmunk, hogy ezt a jelenséget egyszer élőben megcsodálhassuk.

Forrás: NORTHFOTO
"Muszlim vagyok, de azt mondják rólam, hogy terrorista. Megbízol bennem?" http://www.life.hu/news/20151120-meghato-kezdemenyezest-csinalt-egy-muszlim-ferfi-tobben-is-sirva-megoleltek.htmlEzzel az üzenettel szerette volna felhívni a figyelmet a társadalmi megbélyegzés ellen egy férfi Párizs egyik forgalmas utcáján. Arra kérte az embereket, hogy ha nem félnek tőle, öleljék meg. NewsOrigoHétfőtől december elsejéig nem jár a 14-es villamoshttp://www.life.hu/news/20151120-hetfotol-december-elsejeig-nem-jar-a-14-es-villamos.htmlVágánykarbantartás miatt hétfőtől december elsejéig a teljes vonalon pótlóbusz jár a 14-es villamos helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. News--Dráma Bamakóban! 170 embert ejtettek túszul http://www.life.hu/news/20151120-tuszdrama-zajlik-bamakoban-tobb-halott-a-fegyveresek-tuszokat-ejtettek-percrol-percre.htmlPéntek reggel több fegyveres támadott meg egy bamakói hotelt Maliban. A hely üzemeltetője szerint körülbelül 170 ember esett fogságba, ebből 140 vendég, és 30 alkalmazott. NewsOrigoHoltan találták a világhírű sprinternőt, Julia Balikináthttp://www.life.hu/news/20151120-holtan-talaltak-a-vilaghiru-sprinternot-julia-balikinat.htmlA korábban fehérorosz színekben versenyző sprinternő eltűnését októberben jelentették be, a nyomozás azóta a végére ért - a nőt a napokban Minszk környékén, műanyag zsákba tekerve, mohával eltakarva, holtan találták meg. News--Lewis Hamilton letaszíthatja a trónról Michael Schumachert?http://www.life.hu/news/20151120-lewis-hamilton-megdonteti-michael-schumacher-rekordjat-ugy-forma-1-sztar-van-szuletoben.htmlA visszavonult skót versenyző, David Coulthard szerint a brit pilóta megdöntheti a lassan két éve lábadozó Schumacher egykori hét vb győzelmét. News--Rémisztő perceket kellett átélniük az utasoknak egy Wizz Air-gépen http://www.life.hu/news/20151119-remiszto-percek-egy-wizz-air-gepen-a-repulo-ketszer-probalt-landolni-es-nagyon-razkodott.htmlA kedd esti birminghami járat kétszer próbálkozott a leszálással az utasok pedig rettegtek. A gép végül Liverpoolban landolt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.